MENÜ

Aman kazaya gelmeyelim!

Abone Ol Google News

İkinci yarıda pek bir şey olmadı. Son saniyede Kruse’nin kötü kafası. Ofsayt olduğu için geçerli olmayan Falcao’nun şahane şutu. Bir penaltı tartışması. İlk yarının vaat ettiklerinin dışında bir oyundu. Sahadaki birkaç istisna dışında bir kazaya gelmeyelim kafası vardı daha çok. İlk yarı ise denediler. Fenerbahçe geniş alanda önde oyun kurdurmak istemedi. Rakibin savunma zaaflarını kaşıdı. Ozan sağ önde Emre’den gelecek ters uzun topları Nagatomo’ya karşı boy avantajıyla indirmek ve oradaki bakıya yadım etmek için sahaydı. Tolga da Tudor’un planıyla. İki şansı da Fenerbahçe yakaladı ancak kaliteli son pas/vuruş çıkmadı.

Haberin Devamı

Garip şekilde soldan geldiler

Onun dışında Kruse’nin arkadaşlarını gördüğü kalitede arkadaşları tarafından görülmeyişi eksik kaldı. 20’den sonra Altay baskı karşısında uzun vurmaya başladı ama 2. topları arkadaşları hiç alamadı. Galatasaray da orta sahayı aldı. Ancak garip bir şekilde sadece soldan geldiler. Öyle ki Babel topu aldığında Nagatomo kanat gibi değil hücum oyuncusu gibi merkezden girdi ceza sahasına. Lemina’yla iki Nagatomo ile 1 şansı Altay engelledi. Devre sonuna doğru Fenerbahçe oyunu dengeledi.. Ve maç böylece 45’de bitti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kruse’nin Milli Marşı söylemesi... Daum’unki çok samimi gelmiyordu, onunki doğal geldi. Hoşuma gitti. Öte yandan Almanlar’ın hoşuna gider mi? Ozan Kabak söylese hoşunuza gider mi? Sorular sorular.

Maçın starı

Bir yıldız performansı yok. Ancak işini en iyi yapan herhalde ‘Altay’dı. 3 pozisyonda sağlam durdu. Mükemmel gidiyor. Son döneme memleketten çıkan çokça iyi kalecinin en hızlı yükselenlerinden biri O. Doğal bir şekilde kaleyi aldı. Tartışmaya gerek yok.

Maçın olayı

2. yarıda birkaç istisna dışında herkes, ‘Aman şu maç bitsin’ der gibiydi. İlk yarıdaki mücadelenin ışığında devametmediler. TSYD Kupası’nı, ‘Daha sezon başlamadan ezeli rakibe maç kaybedip eleştiri yemeyelim’ diye oynamaktan vazgeçmişlerdi. Yakında, ‘Derbi oynanmasın’ da diyebilirler. Pek olmadı.

Kısa mesaj

Lemina’da bir kıpırdanma var. Luiz Gustavo ise topu ayağında tutma konusunda büyük sıkıntı çekti. Emre’ye yardımcı olamadı. Yapabilse konuk ekip lehine denge bozulabilirdi.

YORUM YAZ