MENÜ

Tek kelimeyle Emre!

Abone Ol Google News

Ersun hoca, iyileşen Rodrigues, Emre ve defansta Serdar ile kendi memleketine karşı takımını sahaya çıkardı. Mehmet Özdilek ve ekibi ile teknik kadroyu yenileyen Denizlispor, Rodallega’nın yokluğunda önde Estupinan ile maça başladı. 3’te Ozan ile başlayan atakta Muriç’ten önce Denizli defansı dikkatliydi. Bir dakika sonra Emre uzaktan denedi, köşeden golü Stackhowiak yatarak önledi. 8’de Altay’dan seken topa Estupinan boş pozisyonda dokunamadı. 26’da Aissati sağdan ceza alanına ortaladı, Estupinan’dan önce kademede İsla vardı. 39’da gol geldi, İsla sağdan ortaladı, Muriç kafayı vurdu üst direkten dönen topu Tolga tamamladı, değişen tabela aynı zamanda ilk yarının da sonucuydu: 0-1.

Haberin Devamı

Rodrigues kaçırdı

Dakika 58 ve 60’ta Rodrigues’in isabetsiz şutları vardı. 62’de rakibinin ayağından topu çalan kaptan Emre’nin oluşturduğu pozisyonda Muriç topu ağlara gönderip farkı artırdı: 0-2. 73’te Estupinan iyi yükselip kafayla farkı bire indirdi: 1-2. 88’de kale önünde Rodrigues yine kaçırdı. 90+3’te Mehmet karambolde beraberlik golünü atamadı.

Haberin Devamı

Sol kanat kaybettirdi

Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe özellikle Denizlispor’un facia durumundaki sol kanadını Ozan-Tolga ve İsla ile abluka altına alıp maçı kazandı, Emre’nin ikinci goldeki top çalması orta alanda müthişti. Denizlispor golden sonra toparlandı ama bireysel hataları çoktu. Sol kanadı maçı kaybettirdi. Mehmet Özdilek’in işi çok zor. Hele bu kadroyla çok çok zor..

YORUM YAZ