MENÜ

Sadece Valbuena...

Abone Ol Google News

Benzia yerine Ekici’yi sahaya süren Koeman’ın, Frey yerine Slimani ile başlaması ilginçti. 8’de Diagne’nin şutunda ceza alanında top İsla’nın eline değdi, verilen penaltıyı Senegalli kullandı, Harun kurtardı. Dönen topa Eduok dokunsa da sonuç ‘VAR’ neticesinde çift vuruştu. 16’da Mehmet Topal’ın indirdiği topa uzak direkte Neustadter, yan ağlara nişanladı. 22’de Trezeguet’in ceza alanına doldurduğu topa Diagne kafayla vurdu, skoru değiştirdi: 0-1.

Haberin Devamı

Diagne yine attı

Pozisyonda Neustadter’in hatası çoktu. 31’de Ekici son çizgiye indi, ortasında top kaleye paralel gitti, takımda kim ne yaptığını bilmediği için önde kimse yoktu! 39’da Ekici, Paşa kalesini uzaktan yokladı, şutu isabetsizdi. 44’te yenilen golde büyük hatası olan Neustadter, Valbuena’nın ortasında kafayla durumu eşitledi: 1-1. 45+3’te Skrtel’in soldan ortasında golü Özgür kendi kalesine attı! 2- 1. Devre bu sonuçla bitti. 54’te Trezeguet’in ortasında Diagne kafayla durumu eşitledi: 2-2. 61’de Youssef topu ceza alanında elle kesti. Fenerbahçe aleyhine verilen penaltının aynısıydı ancak, Yaşar Kemal Uğurlu maçı devam ettirdi. 90+3’te Neustadter’in kafa vuruşu galibiyet sayısını getirmedi.

Haberin Devamı

Sorun futbolcularda!

Maç bu sonuçla bitti. Valbuena’nın oyunuyla Fenerbahçe puan kazandı. Kasımpaşa iyi başladı, iyi oynadı ama maçı avucunun içine alamadı. Fenerbahçe yönetiminin hocadan daha çok futbolcularla konuşması, uyarması, göndermesi veya yenisini getirmesi lazım. Bu takımın kulübesine kimi getirirsen getir aynısı olur. Sorun birbirinden oyun içinde haberi olmayan futbolcularda, Valbuena hariç..

YORUM YAZ