MENÜ

Manisa 19 Mayıs tarlası!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hiçbir yetkili bu stadın halini görmüyor. Yazık! Takımların milyonluk futbolcuları biraz daha fazla oynasalar, tarla yüzünden adalelerini yırtacaklar. Çok bilmiş ilgilere önemle duyurulur. Gelelim maça... İlk 7. dakikaya kadar sahada 22 futbolcu, hakemler ve top vardı ama futbol yoktu. 7’den sonra Akhisar vites yükseltti, 8’de golü de attı. Merter, Trabzonspor kalesine topu gönderdi, o bölgede Trabzonlu Okay topu seyredince Douglao’ya çarpan top Esteban’ı avladı: 1-0.

Muhammet, Tanju’yu hatırlattı

Bu golden sonra şunu görmek lazım... Okay’ın orada görevi neydi? Topa müdahale etmek mi yoksa topu seyretmek mi? 14’te Douglas-Muhammet paslaşmasından sonra Gaziantepspor’dan gelen oyuncu topa çok temiz, tam bir golcü gibi vurdu. Hani geçmişlerdeki Tanju Çolak gibi vurdu, durum 1-1 oldu.

Olaylar yakışmadı

22’de Rodallega’nın şutu direkte patladı. O poziyondan sonra yaklaşık 20 dakika boyunca sahada futboldan çok kavga vardı. Onur ile Fatik, Muhammet ile Douglao’nun didişmelerine devrenin bitimine 1 dakika kala Yusuf, Merter ve Fatih üçlüsü eklendi. Bu olaylar iki güzide takıma da yakışmadı.

Görüntü güzel, gol yok!

İkinci yarı takımlar 11’er kişi sahaya çıktılar, ancak Akhisar’dan Kadir Keleş sahada olmasına rağmen savunacağı kanatta yoktu. 49’da ve 54’te Yusuf orayı koridor yaptı. İlkinde yaptığı ortaya Muhammet iyi vuramadı, ikinci ortasına ise Muhammet’ten önce araya Douglao girdi. Baktılar ki sağdan gol olmuyor, Trabzon bir kez de soldan geldi. 59’da Marin çok iyi kesti, Muhammet kaleye sırtı dönük olmasına rağmen topukla vurdu. Görüntü inanılmaz güzel ama gol yoktu.

Douglas maçı bitirdi!

67’de Muhammet tek başına ceza alanına girdi, Douglao yatarak gol olmasını önledi. 79’da Bosingwa ayağındaki topu kaçırdı, kaptanının hatasına Douglas da eklendi. Rodallega’yı indirdi, penaltıyı yaptırdı, golü de yedi: 2-1. Lafı uzatmaya gerek yok, maçı da bitirdi. Trabzonspor ekip olarak çok iyi ama bireysel hatalardan dolayı maçı kaybetti. Akhisar ise bildiğimiz Akhisar. Bana göre bu sezon Süper Lig’deki en iyi Anadolu takımıdır.

YORUM YAZ