MENÜ

Kötü oynarsan kaybedersin!

Abone Ol Google News

Cocu; Malatya karşısına neredeyse bir önceki maça göre; saha ile yedek kulübesini yer değiştirerek çıktı! Yeni transfer Slimani bile sahadaydı. Erol Bulut, Chebake’nin cezalı olması nedeniyle, defansı değiştirip sahaya sürdü. 5’te Slimani ile başlayan atakta, Ayew’in ortasında topa son dokunan Sadık oldu. 8’de Boutaib soldan ceza alanına ortaladı, uzak direkte Aleksic topu ıskaladı. 15’te Pereira’nın şutu şık ama isabetsizdi. 28’de Malatya gole çok yaklaştı, topla buluşan Boutaib kaleye şutladı, Neustadter araya girip, golü önledi. Pozisyonda Şener’in hatası vardı!

Haberin Devamı

Son vuruşlar kalecide!

30’da Souza’nın ceza alanına ortasında topa kafayı Ekici kötü vurdu. Bir dakika sonra Barış’ın şutu Ertaç’ta kaldı. 41’de bir çalımda Buğra ve Sadık’ı şık geçen Slimani, topu Sertaç’a teslim etti! Devre golsüz bitti. 48’de Ekici süratle ceza alanına hareketlendi, iyi bir açıyla şutladı, top az farkla dışarı gitti. Pozisyona giren Fenerbahçe bir de Ayew’in ayağından kaçırınca, kenar yönetimi 50. dakikada hareketlenmeye başladı. 54’te Slimani’nin yakın mesafeden kafa vuruşu auta gitti. 57’de Sertaç’tan seken topu Barış kaleye gönderdi, kale önünde Sadık dikkatliydi. 70’te Guilherme soldan uzun ortaladı, gelişine Aleksic şık vurdu ve Volkan’ı avladı: 1-0. Maç bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Sadece Slimani

Yeni Malatya, Göztepe’den sonra Fenerbahçe’yi de yenerek, sezona iyi başladı. Defansta Sadık, ilerde Guilherme, Aleksic göze batan futbolcular oldu. Fenerbahçe’de ise sadece Slimani istekliydi, Ayew ve Barış lig sonu maçı gibi güçsüzdü. Şener çok kötüydü! Volkan’ın degajları bile kötüydü! Hal böyle olunca, kötü futbolla sezonun ilk yenilgisi kaçınılmaz oldu. Kadro belirsizliği devam eden Fenerbahçe’de, Cocu’nun önümüzdeki hafta Göztepe maçında nasıl bir takımla sahaya çıkacağını herkes merak etmeye başladı!

YORUM YAZ