MENÜ

İyi hafta sonları...

Abone Ol Google News

Geçen hafta son dakika golüyle Trabzon karşısında 1 puanı kurtaran Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına defasta Serdar ve önde yine Soldado ile başladı. Maçın ilk dakikasında Pavelka ile başlayan atakta topa son dokunan Serdar oldu, kalesini golden korudu. 4’de Eljif’in atağında Dirar kaleyi karşısına alıp şutladı ama top yandan auta gitti. 6’da Valbuena denedi, olmadı. Atak başlayan Fenerbahçe’de Hasan Ali de şut çeken arkadaşlarına katıldı ama sonuçsuzdu.

Haberin Devamı

9’da tek başına ceza alanına giren Soldado topu direkte patlattı. 11’de Trezeguet’in kafa şutu heyecan yarattı. 13’te Neustadter’in geri pasında Harun ayağından topu kaçırınca Kasımpaşa öne geçti. 1-0. 20’de Valbuena’nın kale önüne gönderdiği topa Eljif dokundu, ofsayt tartışmaları arasında VAR kararıyla durum 1-1 oldu. Trezeguet’nin kafa şutunda Harun başarılıydı. Devre bu sonuçla bitti.

2. yarı hareketlendi

50’de Sadıku ve Perissa’nın arka arkaya şutları vardı ama tabela değişmedi. 56’da Isla’nın kanattan ortasına kale önünde Eljif vuramadı. 63’te Dirar’ın aşırtması şıktı ama kalede Scuffet vardı. 72’de Valbuena geçen haftaki kritik golüne bu haftayı da ekledi, Veysel’in Soldado’ya yaptığı faulde frikiği gole çevirdi. 1-2. 74’te Topal vurdu, Scuffet tokatladı, topu ağlara gönderen Soldado’ydu. 83’de Trezeguet vurdu, Harun tokatladı, topa Koita vuramayınca Paşa mutlak golü kaçırdı. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe bence ligin en kötü defans kurgusuna sahip Kasımpaşa’ya karşı deplasmanda galip gelerek camiasını sevindirdi. Valbuena ve Isla müthişti, Harun yediği golde hata yaptı ama kurtarışlarıyla affettirdi. Sarı- Lacivertli camia için güzel bir hafta sonu oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ