MENÜ

İkinci yarı Fenerbahçe!

Abone Ol Google News

Yeni kadro neticesinde çekilen uyum sorunu nedeniyle, lige iyi başlayamayan ve özellikle son Kayserispor maçının ikinci yarısında oynadığı futbolla, tarihi farktan zor kurtulan Fenerbahçe ‘sil baştan’ umuduyla Konya’daydı. Çalımbay ise sıkıntılı rakibine karşı çift forvetle sahadaydı. İlk 7 dakikada karşılıklı ataklar vardı ama kaleye şut yoktu. 8’de Yatabare ile başlayan atakta Ömer Ali’nin kafası maçın ilk ciddi pozisyonuydu. 24’te Selim uzaktan şutladı, Skrtel’den dönen topa Jahovic kötü vurdu. 4 dakika sonra Milosevic’in şutu üst direkte patladı. 32’de Fenerbahçe’nin kaleye ilk şutu Topal’dan geldi, o da isabetsizdi! 37’de Jonsson’un hatasıyla topla buluşan Benzia ceza alanına hareketlendi, pasında topla buluşan Slimani’nin şutunu, Serkan uçarak çıkardı.

Haberin Devamı

Harun başarılıydı

44’te Yatabare’nin pasında Johnsson’un kaleyi bulan şutu etkisizdi. Aynı dakika içinde Topal’ın ortasında kale önünde Ayew dokunamadı. Sonuç itibarıyla ataklar vardı ama devre golsüz bitti. Yeni devreye Fenerbahçe daha istekli başladı. 48’de Uğur’un elle temasından sonra verilen serbest vuruşu Benzia kullandı. Kaleye giden şutta topun Topal’a çarpması, şanssızlıktı. 59’da Skubic’in şutunda Harun başarılıydı, devam eden pozisyonda oluşan gol olasılığına VAR engel oldu! 64’te Yatabare’nin volesi isabetsizdi, pozisyonda Skrtel hatalıydı! 67’de Şener ile başlayan atakta Benzia’nın akıl dolu pasında topla buluşan Eljif’in şutunda tabela değişti: 0-1. 80’de Slimani, Ayew ve Eljif’in ortaklaşa oluşturduğu pozisyon gol olmasa bile istek ve arzu kulübeyi memnun etti. Maç bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Derbiye yetmez!

Konyaspor iyi mücadele etti ancak, bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı. Maçın başında kötü gözüken Fenerbahçe’nın, ikinci yarı istekli futbolu ve görüntüsü taraftarından alkış aldı. Ancak, bu futbolun hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçına yetmeyeceğini umarım Cocu biliyordur!

YORUM YAZ