MENÜ

Futbol bu işte...

Abone Ol Google News

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin bir türlü yenemediği, şampiyonluk ve Türkiye Kupası’nı kaybetmesindeki en büyük rakibi Akhisar, bu sezon Kadıköy’e lig sonuncusu olarak geldi. Geçen hafta alınan 3 puandan sonra yeni sezonun planlarını yapmaya başlayan Ersun Yanal, defansa Serdar’ı monte ederek maça başladı. 2’de İsla ceza alanına ortaladı, Soldado topu defansa çarptırdı.

Haberin Devamı

5’te Dirar sağdan kaleyi yokladı, ancak Fatih, Soldado’dan çabuk davrandı. 12’de Valbuena şutladı, Rotman golü çıkardı, dönen topla Manu hareketlendi, Bokila’yı gördü, ancak Serdar ustaca topa müdahale etti. 22’de Hasan Ali soldan ortaladı, kale önünde Soldado vuramadı. 28’de baskı golü getirdi, İsla sağdan ortaladı, Fatih topu çelse de Soldado işi bitirdi: 1-0. 30’da Dirar’ın uzaktan şık vuruşla oluşan golünü, Kadıköy ayakta alkışladı: 2-0.

Fatih’ten kritik kurtarışlar

41’de Soldado’nun penaltı atışını Fatih kurtardı. 45+3’te Barbosa’nın şık vuruşu durumu 2-1 yaptı devreyi bitirdi. 49’da Valbuena bu sefer frikikte topu dışarı attı. 66’da İsla kaleyi denedi, Fatih golü önledi. 67’de Moses ile başlayan atakta Valbuena yine Fatih’e takıldı. 86’da Soldado kale önünde topu havaya dikti! Maç bu sonuçla bitti. Özellikle maçın ikinci yarısı iki takım için de vasattı. Sonuçta Fenerbahçe puanını artırdı. Akhisar ise Fenerbahçe’ye geçen sezonu dar etti ama bu sezon Kadıköy’de küme düştü.. Futbol bu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ