MENÜ

Böyle oynarsa şampiyon olur..

Abone Ol Google News

Son haftalarda kendine gelen Fenerbahçe, galibiyet için Trabzon’daydı. Kulübede zor günler geçiren Ünal Karaman’ın 11’inde Onur ile Burak yoktu! Gelelim maça; 2’de sağdan Pereira ile başlayan atakta topa Rodallega’dan önce Harun sahip oldu. 8’de Yusuf’un uzaktan şutunda top direğe sürtüp dışarı gitti. 17’de soldan Hasan Ali ile başlayan atakta Valbuena’nın şutunda Trabzon defansı başarılıydı. 25’te Abdülkadir Eljif tarafından düşürüldü. Yusuf’un atışında barajdaki Slimani topa elle dokundu, verilen penaltıyı Rodallega kullandı. Harun kurtardı, dönen topu Abdülkadir dışarı attı. 39’da Eljif’in derin pasında Frey’den önce Novak topa sahip oldu. 41’de Valbuena’nın pozisyonunda alakasız faul çalan Halil Umut Meler taraflı tarafsız herkesi güldürdü! 45’te Yusuf’un isabetli şutunda Harun bir kez daha gole izin vermedi. Trabzonspor’un üstün futbolu ile geçen ilk yarı golsüz bitti.

Haberin Devamı

Atak üstüne atak

50’de Trabzonspor’un ikinci yarıda da devam eden futbolu tabelayı değiştirdi. Pereria’nın ortasında Ayew’in üstünden iyi yükselen Novak, Harun’u avladı: 1-0.58 ve 59’da Abdülkadir ve Novak’ın isabetsiz şutları dikkat çekti. 61’de Abdülkadir’in şutu üst direkte patladı. 75’te Sosa’nın uzaktan falsolu şutunda olan gol müthişti: 2-0. Pozisyonda Slimani’nin çalım yediği Sosa’yı kovalamaması büyük tepki çekti. 82’de Ayew ile başlayan atakta Barış’ın pasıyla topla buluşan Frey farkı bire indirdi: 2-1. 85’de Frey ve Slimani arka arkaya direkte topu patlattı.

Haberin Devamı

Harun müthişti

Maç bu sonuçla sona erdi. Trabzonspor belki de bu sezon en iyi ve en etkili futbolunu oynayarak Malatya hezimetini unutturdu. Tüm takım müthişti. Fenerbahçe ise her yönüyle çok kötüydü, son 10 dakika toparlandı ama yetmedi. Takımda iyi olan tek unsur kaleci Harun’du. Tarihi farka engel oldu!

YORUM YAZ