MENÜ

Beni biraz anlasana!

Abone Ol Google News

Ersun hoca, Ankaragücü’nden öğrencisinin teknik direktör olduğu Sivas karşısına Volkan’sız Harun’lu, önde Soldado ile maça başladı. Sakat Muhammed ve cezalı Braz’ı Sivas’da bırakan Hakan Keleş, eski hocasının karşısına iddialı çıktı. Maç, iki takım taraftarının birlikte Haluk Levent’in ünlü ‘Beni biraz anlasana’ şarkısını söylemesiyle başladı! ilk dakika içinde Soldado ve Douglas’ın kaleleri yoklaması maçı tempolu başlatır gibi olduysa da oyun ilk yarı orta alanda geçti. 10’da Topal ile başlayan atakta Ayew’in şutunda top Tolgahan’da kaldı. İlk ciddi kaleyi bulan şut Soldado’dan geldi, 32’de Moses’in ortasında kafa şutu isabetsizdi. 42’de Moses’in uzaktan şutu dışarı gitti ve sonrasında ilk yarı bitti.

Haberin Devamı

Soldado affetmedi

Yeni devre Diabate’nin atağı ile başladı ancak kalede Harun dikkatliydi. 47’de Ayew’in kafa şutunda top Tolgahan’ın kontrolünde dışarı gitti. 57’de Moses ve Soldado’nun birlikte başlattığı atakta kale önünde Ayew golü atamadı. 61’de Douglas’ın şutunda Sadık’ın engellemesi müthişti. 70’te Emre’nin aşırtmasında Harun kontrollüydü. 73’te Emre’nin pasında topla buluşan Özer’in vuruşunda topu seyreden çok olunca durum 0-1 oldu. Bir dakika sonra Moses sahnedeydi, topu aktardığı Soldado direğin de yardımıyla eşitliği sağladı: 1-1.

Haberin Devamı

Ekici kurtardı

86’da çaprazda topla buluşan Ekici şutladı ve galibiyeti getiren golü atarak Kadıköy’ü ayağa kaldırdı: 2-1. Son dakikalarda Sivas’ın net atakları sonuç getirmedi. Maç bu sonuçla bitti. Özellikle Hakan Keleş ve ekibini tebrik ederim. Direndiler ama kaybettiler, kazabilirlerdi. Oyun içinde dalgalı oyun seyri olan Fenerbahçe’yi de Ersun Yanal’ı da Mehmet Ekici’nin golü kurtardı.

YORUM YAZ