MENÜ

Bekle Fenerbahçe'yi Seyrantepe!

Abone Ol Google News

Adil Rami’yi kadroya alarak Kadıköy’e gelen Ersun hoca’nın stoperde değişiklik yapması geçen haftadan bu yana takımdaki en büyük değişiklikti. Metin Diyadin ile yola devam kararı alan Başkent ekibi tedbirliydi. Güzel kızımız gönüllerde taht kuran Neslican’ımızın acısıyla maç başladı.

Haberin Devamı

Korcan ıska geçince...

1 ve 2’de arka arkaya kale önünde Deniz vuramadı. Defansta bir top kaçırma pahalıya maloldu. 16’da Orgill kaptığı topu çaprazdan ağlara gönderdi: 0-1. 4 dakika sonra sahneye Zanka çıktı, topu Korcan ıska geçince kale önünde sadece Danimarkalı’ya dokunmak kaldı: 1-1. 27’de Muriç’in ince pasıyla topla buluşan Kruse’nin şutu az farkla dışarı gitti. 32’de Muriç’in vuruşu klasına yakışmadı. Devre berabere bitti.

73’te savunma açıldı

52’de Emre ile başlayan atakta Tolga’nın ortasına kale önünde Kruse iyi vuramadı. 55’te kale önünde peşpeşe Tolga ve Kruse topu Korcan’a çarptırınca Kadıköy sinirlenmeye başladı. 68’de Tolga’nın uzaktan şutu ve Korcan’ın kurtarışı şıktı. Kapalı Başkent defansı 73’te açıldı, Kruse ile başlayan atakta kale önünde iyi yer tutan Muriç durumu 2-1 yaptı. 82’de Ozan, Orgill’in önüne yatarak golü önledi. 90’da Tolga yine çaprazdan Korcan’ı geçemedi.

Haberin Devamı

Derbi öncesi morallendi

Maç bu sonuçla sona erdi. Fenerbahçe önümüzdeki hafta oynanacak derbi öncesi kapalı Ankaragücü defansını zor da olsa açarak 3 puanı aldı, morallendi, Ancak Ozan ve Muriç’in dikkatli, defansın da kaleci ile beraber savunma yapması gerekir, kopukluk giderilmelidir.

YORUM YAZ