MENÜ

Onyekuru resitali

Abone Ol Google News

Onyekuru resitali Her iç saha maçında olduğu beklenti; Galatasaray’ın mücadeleye coşkulu başlamasıydı. Ancak Göztepe, yediği gole kadar iyi kapandı ve hızlı ataklarla pozisyon aradı.

Haberin Devamı

6’da eski Galatasaraylı Yasin ceza sahası içerisinde Muslera ile karşı karşıya kaldı, plasesinde top Muslera’da kaldı. 19’da Yasin bu kez ön direkte vurdu, Muslera yine gole izin vermedi. 32’de Cim Bom’da sol taraftan Nagatomo’nun yerden ortasında kale önünde Eren’in dokunuşunda savunma araya girdi. 42’de hızlı davranan Aslan’da Fernando’nun harika pasında Onyekuru, kaleci Göktuğ ile karşı karşıya kaldı ve enfes aşırtma vuruşuyla takımını öne geçirdi: 1-0. Galatasaray bu klas golle soyunma odasına önde gitti.

Kontrolü alamadılar

İkinci yarıda Fatih Terim, Eren-Gomis değişikliğine gitti. Takım ilk yarıya göre daha etkili gözüktü ama oyunun kontrolünü tam anlamıyla eline alamadı. Göztepe de pozisyonlar bulmaya devam etti. Özellikle 58’de Tayfur’un kafasında top direkten döndü ve beraberlik şansı kaçtı. 61’de Aslan’ın yeni transferi Emre Akbaba sahne aldı ve takımına hareket getirdi. Emre 3 dakika sonra Mariano’nun pasında gole çok yaklaştı ama topa dokunamadı. 69’da kullandığı frikikte Göktuğ gole izin vermedi.

Haberin Devamı

Maicon harikaydı

Cim Bom son ana kadar rakibine beraberlik konusunda cesaret vermesine rağmen 3 puanı kaptı. Akılda kalanlara baktığımızda ise; Onyekuru’nun yanı sıra özellikle geçen sezon 56 maç oynayan stoper Maicon, bu maçın kazanılmasında büyük pay sahibi oldu. Akbaba da formayı haftaya kapacağının sinyalini net şekilde verdi. Gomis, son maçların aksine daha istekli gözüktü ama geçen sezonki performansının hala çok uzağında yer aldığı gerçek.

YORUM YAZ