MENÜ

Yıkılmaz Dadaş!

Abone Ol Google News

Mustafa Denizli yönetiminde son 2 haftadır rakiplerine gol yağdıran Kasımpaşa’nın hızını Erzurumspor kesti: 1-1. Mehmet Özdilek, 2 puanda aldığı yeni takımını son 3 haftada 7 puana taşıdı. Kaleci Sehic’in ilk yarıda yıldızlaştığı maçta, Egemen ve Lokman yönetimindeki Erzurum savunması, rakibin formda golcülerine fırsat vermedi. Orta alanda Emrah, İbrahim ve Taylan, rakibin hızlı ataklarını kesip, kontratağa dönüştürmekte başarı sağladı. 18’de Sunu, savunmanın arkasına gönderilen topla ceza sahasına girdi, açıyı kapatan kaleci Ramazan’ın yanından topu auta gönderip, saç baş yoldurttu.

Haberin Devamı

Sehic yine başarılı

25’te Veysel’in kafasında Sehic tehlikeyi uzaklaştırdı. 32’de Diagne kafayla indirdi, Ben Youssef’in vuruşunu Sehic çizgi üzerinde bloke etti. 34’te Sehic, ceza sahası dışına çıkıp, tehlike oluşturacak bir atağı kafa ile uzaklaştırınca, Kazım Karabekir Stadı’nı bir kez daha ayağa kaldırdı. 40’ta Emrah’ın sağdan arka direğe yaptığı ortaya kalabalık savunma arasından yükselen Lokman, topu iğne deliğinden geçirdi: 1-0.

Haberin Devamı

Diagne attı ve kaçırdı

İkinci yarıda konuk ekip, rakip alanda etkili bir görüntü sergiledi. Trezeguet’nin savunma arkasına yaptığı koşular Diagne’ye boş alanlar yarattı. İlk yarıda karşılıklı sarı kartla sonuçlanan Egemen- Diagne sürtüşmesi bu yarıda Kasımpaşa’ya yaradı. 76’da Egemen’in penaltı noktasında Diagne’ye yaptığı hareketi hakem Arda Kardeşler ‘penaltı’ ile cezalandırdı. Karar VAR’dan da onaylanınca, 79’da atışı kullanan Diagne skoru eşitledi: 1-1. 85’te bu kez Acka ceza sahasına girerken Trezeguet’yi düşürdü. İkinci kez beyaz noktanın başına geçen Diagne, bu kez topu üstten dışarı attı.

YORUM YAZ