MENÜ

Yeni Malatya kendine geldi

Abone Ol Google News

Tamer Tuna, kadro zenginliğinde dün sürpriz bir takım sahaya sürdü. Podolski, Orgill ve Sidney gibi direk hedefe yönelen oyuncularını kulübeye çeken genç teknik adama cezayı Malatyaspor forvetleri ilk yarıda kesti. Savunmasını Semih Kaya gibi tecrübeli bir isimle güçlendiren Hamza Hamzaoğlu ise 3 haftalık kötü gidişe ‘dur’ demek adına, orta alanda ısıran, forvette ise rakip kaleyi şut yağmuruna tutan bir takım sürdü sahaya. Duran top ustası Cueva ile Adem Büyük’ün yönlendirdiği ataklarda Lukoki ve Tetteh adeta şov yaptı. Günün adamı Tetteh, biri dışında yakaladığı net fırsatları ya direğe ya da kaleci Boffin’e nişanladı.

Haberin Devamı

Tetteh kontak açtı

10’da Malatyaspor savunmasının uzaklaştırdığı topu orta çizgide yakalayıp sürükleyen Tetteh, ceza sahasına girdi, kaleci Boffin’in üstünden ağları havalandırdı: 1-0. 39’da savunmadan kaptığı topla ceza alanına giren Tetteh’in çaprazdan çektiği sert şut yan direkten döndü. İkinci yarıda Tamer Tuna, an azından bir beraberlik adına tüm silahlarını sahaya sürdü. Ancak savunmasında hata yapmayan ev sahibi, bulduğu hızlı ataklarla Boffin’in kalesini abluka altına aldı.

Haberin Devamı

Hamleler soğuttu

Oyuncu değişikliklerini karşılaşmanın son bölümüne saklayan Hamza Hamzaoğlu’nun hamleleri oyunu soğuttu, rakibin hızını kesti. Doldur-boşalt ortalar ise kaleci Abdulsamed’in ellerinde erirken, Antalyaspor mağlubiyetle tanıştı, Malatyaspor ise ilk galibiyetine ulaştı.

YORUM YAZ