MENÜ

Şanslı başladı kusursuz bitirdi

Abone Ol Google News

Konyaspor’da kan kaybı sürüyor. Aykut Kocaman’ın arkasında duran kentin, Rize maçı sonrası güveninde eksilme oldu mu, bilemeyiz ama şu bir gerçek ki, Konya’yı zor günler bekliyor. Fenerbahçe maçı dışında, tuttuğunu koparan Okan Buruk, dün yine şanslı günlerinden birini yaşadı. Savunma hatası ile gelen Muriç’in golü, ev sahibinin gardını erken düşürdü. Kadro zaafiyeti yaşayan Yeşil-Beyazlılar, 2. dakikada gelen gol sonrası kelimenin tam anlamı ile dağıldı. Orta alanda yaşanan savunma zaafı, defanstaki dengeleri de bozdu. Başta Skubic olmak üzere Uğur, Filipovic ve Zuta, ilk dakikadan itibaren Aatif yönetimindeki Rize forvetlerinin baskısına direnemedi. Okan Buruk’un ekibi, Samudio’nun bitmeyen enerjisi, Boldrin ve Azubuike’nin azmi, Musa’nın takıma katkısı ile zor maçı, kusursuz bitirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kocaman’ın futbolcu seçimindeki inatçılığı dün de sürdü. ‘Tecrübe mi yoksa genç mi?’ tercihi belirleyici oldu. Mücahit’i kazanmak iyi ama Jahovic’siz maç kaybetmek sıkıntı yarattı.

Maçın starı

Haberin Devamı

İlk goldeki ısrarcı tavrı, ikinci goldeki asisti Vedat Muriç’i tartışmasız günün starı yaptı. İri fiziğine rağmen sürati ile dün Konya savunmasını dağıtan Kosovalı yıldız, şimdiden büyüklere ‘Ben buradayım’ mesajı yolladı.

Maçın olayı

Konya savunmasının vazgeçilmezi Skubic, dün arkadaşlarını iyi yönetemedi. Bu durum Sloven futbolcunun sinirlerini de altüst etti. Giderek oyundan düşen tecrübeli isim, 76’da tam anlamı ile ipleri kopardı, kırmızıya davetiye çıkardı.

Kısa mesaj

Yönettiği takımlardaki başarısı dikkat çeken Okan Buruk, “Şenol Güneş sonrası A Milli Takım teknik patronu benim” diye şimdiden net mesajlar yolluyor...

YORUM YAZ