MENÜ

Malatya uçuşta

Abone Ol Google News

7. haftada 2-1 kazanılan Akhisarspor maçından bu yana büyük düşüş yaşayan, Alanyaspor, kazanamama geleneğini Malatyaspor önünde de sürdürdü: 0-1.

Haberin Devamı

Kötü gidişe ‘dur’ demek isteyen Mesut Bakkal yönetimindeki ev sahibi oyuna hızlı başladı, ancak kalesinde golü gören taraf oldu. Efecan ve Lucas’ın sürüklediği ataklarda rakip kaleyi korner yağmuruna tutan Alanyaspor, bu yarıda Cisse’nin ayağından bir penaltı vuruşunu da gole çeviremedi.

Erol Bulut’un bir Alman takımı havasına büründüğü Malatyaspor dün yine kazanmasını bildi. Kalede Farnolle’nin kusursuz oynadığı maça savunmada sadık ve Murat Akça damgasını vururken, orta alanda ise yine Guilherme ön plana çıktı.

İlk yarıda Adem Büyük’le skoru yakalayan konuk ekip, İkinci yarıda da bu avantajını korumasını bildi.

35 metreden kaleye

11’de kazanılan frikiği Adem Büyük kullandı. Tecrübeli futbolcunun 35 metreden yaptığı vuruşta top üçlü barajdaki Lucas’tan sekince kaleci Haydar gafil avlandı: 0-1.

33’te Efecan ceza sahası çaprazında oyuna yeni giren Muniru tarafından düşürüldü. Cüneyt Çakır’ın verdiği penaltı kararında atışı kullanan Cisse, Farnolle’yi geçemedi. Kaleciden dönen topu savunma kornere çeldi.

Haberin Devamı

Rakibini yenmeyi başaran Malatyaspor kendini bir anda Avrupa potasında bulurken, 360 dakikadır gol atamayan Alanyaspor peşpeşe 4. kez mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

YORUM YAZ