MENÜ

Dadaş 'Göz' çıkardı!

Abone Ol Google News

Erzurumspor, Göztepe’yi 2-1 yendi, demir attığı ligin dibinden haftalar sonra maç fazlası ile 14. sıraya tırmandı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş’ın Türk Futbolu’na armağanı Mehmet Özdilek şimdi teknik adam olarak aynı coğrafyanın takımı Erzurumspor’u uçuruyor. Beşiktaş’taki futbolculuk kariyerinin ardından teknik adamlığa soyunan Şifo, 7. haftada oynanan Galatasaray maçından sonra 2 puanda teslim aldığı ekibini dün itibariyle orta sıralara taşımaya başladı.

Özdilek’le birlikte hareket etmeyi öğrenen Erzurumspor’da dün yine son haftaların formda isimleri kaleci Sehic, Egemen, Taylan, Emrah, İbrahim ve Leo ön plana çıktı.

Savunmada ve orta alanda rakibe göz açtırmayan ev sahibi, bu baskının sonucunda rakip kaleyi adeta bunalttı.

Bayram Bektaş’la evinde kolay maç kaybetmeyen Göztepe, dün yine bir deplasman kabusu yaşadı. 28’de orta alanda kazanılan serbest vuruşta topu önüne alıp düzelten İbrahim, ceza sahası dışından bazuka gibi bir vuruşla Beto’yu avladı: 1-0.

Sehic devleşti ama...

Dadaşlar ikinci yarıya da hızlı başladı. 53’te Emrah kale içine ortaladı, Göztepe savunmasının bakışları arasında Taylan topa altıpasta dokundu: 2-0.

Haberin Devamı

Bu golün ardından Göztepe’de taktik değişiklikler peşpeşe geldi. Konuk ekip ataklarında bu kez Sehic kalesini başarı ile korudu. Boşnak kaleci 85’te de Yasin’in frikikten 90’a vurduğu topu, inanılmaz bir kurtarışla çıkarttı.

90+5’te Halil savunmanın arkasına ortaladı, kaleci Sehic’in maç boyunca yaptığı ilk hatalı çıkışını Yasin iyi değerlendirdi, kafa ile farkı bire indirdi: 2-1.

Erzurum bu galibiyetle taraftarına umut saçarken, Göztepe’de ise deplasman kabusu devam etti.

YORUM YAZ