MENÜ

Çarpışma!

Abone Ol Google News

Her iki takımın teknik patronları tehlike bölgesinden uzaklaşma karşılaşması olarak gördüğü dünkü maça eldeki en formda oyuncularını sürdü. Aykut Kocaman’ın cezalı Skubic’in boşluğunu Opanasenko ile doldurma planı tutmadı. Ukraynalı’nın sağ kanatta oluşturduğu boşluk Konya savunmasının ilk yarıda dengesini bozdu, Sivas forvetlerinin iştahını kabarttı. Ömer Ali ve Fofana’nın üretkenliğine oyunda kaldığı süre içinde bir türlü ayak uyduramayan Jahovic de ev sahibinin hızını kesen isimdi. Hakan Keleş ise Özer’i yine takımın lideri olarak sahaya sürdü. Özer’e ilk yarıda Hakan Arslan, Emre Kılınç ve Diabate de destek verince, ortaya direnci yüksek bir Sivasspor çıktı.

Haberin Devamı

Sivas soldan vurdu

15’te Özer’in sert şutunda Diagne araya girdi. 22’de orta alanda kaptırılan top Konyaspor golüne dönüştü. Rakip savunmanın arasına atılan meşin yuvarlağa Ömer Ali koştu, Fofana ile yaptığı milimetrik verkaçla takımını öne geçirdi: 1-0. 32’de Jahovic, Fofana’nın pasında topu uygun pozisyonda dışarı attı. Kaçan bu gol Sivas’ı adeta kamçıladı. 39’da da Emre Kılınç’ın kaptığı topla gelişen atağın devamında Diabate, Konyaspor’u yumuşak karnında vurdu: 1-1.

Haberin Devamı

Kocaman’ın hamleleri

Kocaman ikinci yarıda iki formsuz oyuncusu Opanasenko ve Jahovic’i oyundan alıp, Hurtado ve Yatabare’yi aldı. Rakibin bu hamlesine Keleş’in yanıtı gecikmedi. Sahanın en çalışkan ismi Özer’i oyundan alan genç teknik adam takımı Torje’ye emanet etti. Bu değişiklikler ev sahibini ileri taşıdı, ancak golle buluşturamadı. Traore’nin çabaları da Sivas’ın savunma duvarından dönünce, taraflar birer puan aldı.

YORUM YAZ