MENÜ

Avrupa yarışında gülen yok

Abone Ol Google News

Erol Bulut'un aşıladığı Alman disiplini ve makine düzeni dün de Malatyaspor’u rakibi karşısında bir adım öne geçiren faktördü. Ancak ligde zorlu rakiplere boyun eğmeyen Alanyasporlu futbolcular, kolay teslim olmayacaklarını maçın başlama düdüğü ile birlikte ispatladı. Mina dün Guilherme’nin en büyük yardımcısı olarak dikkatleri üstünde toplarken, Kamara ise Premier Lig tecrübesine yaptığı acemice hareketlerle gölge düşürdü.

Haberin Devamı

Alanya’da ise Ceyhun güne damgasını vurdu. Tecrübeli futbolcu, sebep olduğu penaltının yanı sıra gördüğü kartlarla takımını ilk yarıda 10 kişi bıraktı. 2’de Murat, Ozan’dan kaptığı topu ceza alanına hareketlenen Kamara ile buluşturdu. Fransız ileri çıkan kalecinin üstünden topu aşırtırken, kaleci Haydar’ın darbesi ile yerde kaldı. VAR incelemesi sonrası hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. 7’de Adem takımını öne geçiren vuruşu yaptı: 1-0. 12’de Fernandes kafa ile 90’a gönderdi: 1-1.

Adem bir attı bir kaçırdı

Bir pozisyon önce sarı kart görmekten kurtulan Ceyhun, 33. dakikada ceza alanı içinde Mina’ya yaptığı sert hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı ile oyun dışı kalırken, hakem hareketi penaltı olarak cezalandırdı. 36’da ikinci penaltı için hareketlenen Adem, topu kaleci Haydar’ın üstüne vurdu. 81’de Serkan Çınar, Efecan’ın 4.hakemi uyarması sonucu Erkan Kaş’ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi, takımları eşitledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ