MENÜ

Bu başkan başka...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Göreve geldiği günden beri de hali, tavrı, eylemleri ve söylemleri ile ders vermeye devam ediyor (!)..

İlk toplantıda iki yöneticiyle ve yine ilk toplantısında sportif direktörüyle yolları ayırdı. Alt yapı koordinatörlüğüne getirdiği kişinin 24 saatte istifasını kabul etti. Bu yönüyle başkan, kimsenin makamının kalıcı olmadığını herkesin bunun bilincinde çalışması gerektiğinin altını çizmiş oldu (!)

Teknik direktörün görevine son verdiğini ve Akçay’la çalışacağını basın toplantısında açıklayarak kulübün milyon TL’ler zarara uğramış olmasına sebep olmuş gibi gözükse de, aslında, şu fani dünyada paraya zerre kadar önem verilmemesi gerektiğini vurgulamış oldu (!)
Yabancı kontenjanını boşaltmadan yaptığı yıldız transferleri, gönderilmesi düşünülen yabancıların garanti paralarını almadan gitmeyeceklerini açıklamasıyla sonuçlandı. Bu durum başkanın birçok çevrelerce eleştirilmesine sebep oldu. İşin aslını transfer sezonu bittiğinde anladık... Başkan aslında çok iyi olan forvetleri sanki göndermek istiyormuş gibi davranarak rakiplerin Trabzonspor’un forvetlerinin aklını çelmesini engellemişti. Başkan burada da son gülen iyi güler atasözünün güncel bir örneğini sergilemiş oldu (!)

Mitinglerde çıkıp halkı selamlamanın siyaset olmadığını da yine Hacıosmanoğlu sayesinde öğrendik (!) Malum şike davası... Fırtınalı bir deniz, kimse ne yapacağını, bundan sonra ne olacağını tam olarak bilmiyor... Başkanın görevi devralmasının akabinde UEFA’dan sevindirici haberler geldi. Trabzon’da bile daha istediği düzen kurulamamışken gelen bu iyi haberi, “Bizim de tanıdıklarımız var herhalde” söylemiyle sahiplenerek ‘mal bulanındır’ mesajı verdi herkese (!).. “Top yuvarlaktır biz değiliz” ve “Ya kupayı alacağız ya da kupa bizi” söylemleri ve sayamadığımız daha onlarca eyleminin hepsinden ders çıkarmak gerek sayın başkanın. Bu başkanın başka başkan olduğunu bilmek, her önüne gelenin neden başkan olmaması gerektiğini görmek, eleştirmeden önce düşünmek gerek (!)

YORUM YAZ