MENÜ

Son sözü hakem söyledi!

Abone Ol Google News

Çok zor bir süreçten geçiyor Galatasaray, bu tartışılmaz. Teknik direktörü ve çok önemli futbolcuları derbideki olaylar nedeniyle cezalı. Yetmez, Fernando'da sakatlık sonrası haftalar sonra oynadığı için maç kondisyonu sorununu heybesinde taşıyor. Yani eksik ve yaralı maça başlıyor Galatasaray.

Haberin Devamı

Doğal olarak Aslantepe'deki o bildik başlangıcı yapamadı sarı kırmızılılar. İlk yarı doğru dürüst pozisyon üretemediği gibi ikinci yarıda da aynı görüntüyü izlettiler.

Ama futbol böyle bir oyun işte. Bu kadar olumsuzluğa ve Konyaspor'un kaçırdıklarına rağmen Galatasaray rakip futbolcunun kendi kalesine attığı golle öne geçti.

Elbette oyunun tamamına, Galatasaray ve Konyaspor'un oynadığı futbola baktığımızda Aykut Kocaman'ın takımının enaz 1 puanı hakettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Ama lütfen artık her hangi bir takımın sahadan kaç puanla ayrılacağına (kötü veya iyi oynadı gerekçesiyle) hakemler karar vermesin, ne olur.

Yahu argo deyimiyle bu kadar "dandik" bir penaltı olur mu? Veya Sayın Göcek, derbi maçı öncesi bu denli eksik ve yaralı bir takımın elinden haksız penaltıyla hem 2 puanını hem de en önemli oyuncusu Serdar Aziz'i kır mjzı kartla almak senin kariyerinle bağdaşıyor mu?

Haberin Devamı

Tama , kulüplerimiz kötü yönetiliyor. Fatih Terim dahil çoğu teknik direktörümüz tarihi misyonlarını yadsıyarak güne ve tribüne oynuyor. Ama, maalesef hakemlerimiz de bu eğri kervanın parçaları olarak karşımıza çıkıyor, ne yazık ki.

YORUM YAZ