MENÜ

Son nefeste 3 puan!

Abone Ol Google News

Fenerbahçeli taraftarlar siyah formalarıyla trinbündeki yerini aldı dün akşam. Hakemler ve iki takımın oyuncuları ise siyah pankartlarla sahaya çıktılar. Emine Bulut'un hunharca katledilmesini protesto etmek içindi bütün bunlar. Tüm ülkeyi yasa boğan bu cinayet umarım son olur ve şiddetin her türlüsü defolup gider bu topraklardan.

Haberin Devamı

Maçın ilk 10 dakikasında rakip kaleye gidemedi bile Fenerbahçe. Emre'ye önlem alınmıştı çünkü. Ozan Tufan'dan yoksun olması da bir başka etkendi elbette Kaptan'ın geçen haftaki etkinliğini aratması. Zira Ozan'ın geçen haftaki göreviyle oynayan Tolga Ciğerci gereken katkıyı yapamadı ve Fenerbahçe oyunun merkezinde çok aksadı.

Aslında savunmanın sağında Murat Sağlam ve Ozan Tufan da Emre'nin partneri olarak oynamlıydı bence. Zira, Ozan savunmanın sağında oynatılınca maalesef orta sahada oyunun iki yönünde yaptığı katkıyı sunamadı takımına ne yazık ki.

Vedat Muriç'le birlikte Fenerbahçe'nin en iyilerinden olan kaleci Altay'ın golde kesinlikle hatası yoktu. Visca'nın net vuruşunda genç eldivenin devleştiğinin de altını çizmesem olmaz elbette. Sayın Ersun Yanal' Tolga dururken Deniz Türüç'ü oyundan almasını ise yadırgadım doğrusu. Duran toplarda Deniz faktörünü kullanmamasını da tabi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'ın ikinci yarıda sahaya sürdüğü Miha Zajc, Ferdi Kadıoğlu ve son dakikalardaTolga'nın yerine forma şansı verdiği Alper üçlüsü ikinci golün mimarı oldular. Dolayısıyla maçın genelinde hayli zorlanan Fenerbahçe ikide iki bir sezon başlangıcı yaptı nihayet bu galibiyetle uzun bir aradan sonra.

YORUM YAZ