MENÜ

Saygıya davet

Abone Ol Google News

Sezonun ilk maçında sahadan 3 puanla ayrılmak önemli. Salı günkü Benfica maçı için de büyük moral elbette. Ama bütün bunlardan daha da önemli olan “ Statda, sokakta, sosyal medyada küfür etmez, çünkü Fenerbahçe büyüktür” şiarının her platformda Sayın Ali Koç ve yöneticilerince dillendirilmesiydi benim için.

Haberin Devamı

Duygulandırıyor ve geleceğe dair ümidini suluyor böylesi, insanın. Çok kişinin mahallesindeki eksiği, pisliği halının altına süpürdüğü günümüzde özeleştirinin böylesi tam bir asalet ve sorumluluk örneği.

Mesajı almış Fenerbahçeli. Yıllar sonra dop dolu tribünler. Lefter Küçükandonyadis’e layık şekilde.

Maç da çok keyifliydi doğrusu. Zaten Samet Aybaba çalıştırdığı her takıma kişilik ve özgüven aşılıyor resmen. Gelmesi gereken yere gelemeyen teknik direktörlerimizden. Altyapıdan futbolumuza en çok futbolcu kazandıran hocadır kendisi.

Dün akşam rotasyonla sahaya sürdü takımını Hollandalı teknik direktör. Valbuena’nın pabucunu dama attı Barış Alıcı. Maşallah 40 yıllık Fenerbahçeli futbolcu gibi oynadı. Özellikle ikinci yarıda takımını ileriye taşıyan tek kişiydi neredeyse. Fenerbahçe’nin ikinci golünün mimarıydı ve 53’te Ayev’in değerlendiremediği pasıysa 10 numaraydı bence.

Haberin Devamı

Ayev çok şey yapmak istiyor, bunun için gerekli fizik güce de sahip. Ama keşke topla vedalaşmak sözkonusu olduğunda Valbuena’yı çağrıştırmasa.

Giuliano geçen sezona göre geri gitmiş. Bir nedeni var mutlaka. Ama bu hali ona yakışmıyor. Phillip Cocu’da bu akşam en yadırgadığım şey ise bu haliyle Soldado’yu 65 dakika oyunda, Alper Potuk’u da o kadar uzun süre kulübede tutmasıydı.

Bir de Tunay Torun’a değinmeliyim. İkinci yarda oyuna girdiği halde en az 4, 5 kasti faul yaptı. Midem bulandı resmen.

YORUM YAZ