MENÜ

Önemli 3 puan!

Abone Ol Google News

Anadolu takımları Fenerbahçe başta olmak üzere 3 büyük takıma karşı son yıllarda "Vur, kır, parçala" taktiyiğle çıkıyorlar artık. Tamam, futbol temaslı hatta agresif oynanan bir oyun. İyi de agresif oynamak başka, bilerek, tasarlayarak rakibi sakatlamayı düşünerek, yani kasti davranmak başka şeylerdir. Cumartesi akşamı Ankaragücü Beşiktaş'a dün de Denizlispor Fenerbahçe'ye karşı tam da bu sporla uzaktan ilgisi olmayan anlayışla oynadılat maalesef maçın 90 dakikanın tamamında.

Haberin Devamı

Bir de Mustafa Yumlu ve benzeri sporculukla ilgisi olmayan, işi gücü katekullü olan futbolcular hala futboldan ekmek yiyiyor ne yazık ki, insanın spor adına içi sızlıyor resmen.

Victor Moses, Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu varken, Tolga Ciğerci'yi sağ önde oynatıyor Sayın Ersun Yanal. Doğal olarak garipsiyor insan. Ama özellikle dün akşamki performansıyla Sayın Yanal'ı haklı çıkardı gurbetçi futbolcu.

Ancak, dünkü maçtaki oyun ve iradesiyle Ersun Yanal'ı mahçup eden futbolcu da Serdar Aziz'di. "Ben varken Jailson defansta oynamaz, oynayamaz" dedirtti resmen Serdar.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu çok büyük bir futbolcu. Hagi'nin sahaiçi liderliğine yakın, hatta belki de onunki kadar katkı sunuyor takımına. Kaburgası tam iyileşmemiş belki ama içindeki futbol ateşi ve profesyonellik anlayışı onu sahanın en iyilerinden biri haline getirmeye yetiyor gene de.

Çok zor bir deplasmandan 3 puanla döndü Fenerbahçe. Ama bu önemli galibiyet bile sarı lacivertlilerin mükemmel olduğu anlamına gelmez. Tamam, çok genç, ancak Altay artık bu kadar sık bireysel hata yapmamalı. Artı, Emre'nin olmadığı an ve maçlarda kumandansız kalmış orduya dönüşmemeli koca Fenerbahçe artık.

YORUM YAZ