MENÜ

Harika bir galibiyet

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin sakatları, eksiği çoktu hazırlık dönemi boyunca. Maalesef lig başladı ve hala eksikleri devam ediyor. Hasan Ali ve Serdar Aziz'in bıraktığı boşluk ise adeta devasa denecek türden. Neyseki Zanka takviyesiyle savunma zaafı önemli ölçüde giderilmiş. Zira hazırlık dönemi ve Cumhuriyet Kupası maçlarında sarı lacivertliler adına en fazla göze batan zaaf işin savunma yönüydü.

Haberin Devamı

Cemil Usta Sezonu'nun ilk maçına muhteşem taraftarı önünde çıktı Ersun Yanal'ın öğrencileri. Doğrusu bu ya maçın tamamında Gazisehir'i sahadan silen bir performans segiledi Emre ve arkadaşları. Emre tam bir maestroydu. Maçın gizli ise Ozan Tufan, Vedat Muriç ve Kruse'ydi. Vedat'ın golü alkışlıktı. Topu göğsüyle alışı ve soluyla attığı şut birinci sınıftı. Tabi Emre'nin pası da öyle.

Emre demek futbol zekası, posizyon bilgisi demek, bu bir gerçek, ama yaş 39 olunca kalitesini uzun süreye yayamıyor doğal olarak.

Moses geçen sezon grldiğinde fırtına gibiydi. Ama maalesef çok gerilemiş. Rodtigues de farklı değil, Galatasaray'daki performansının kıyısına bile ulaşamadı şu ana kadar.

Haberin Devamı

Ferdi resmen kalite kokuyor, herşeyiyle futbol kültürünü anlatıyor. Attığı gol ve oyuna kattığı kalite bunun kanıtıdır. Umarım hakettiği süreyi tanır gurbetçi futbolcuya Ersun Hoca.

Bence Fenerbahçe Zanka'nın yanına ve savunmanın soluna iki kaliteli takviye yaparsa eksiği gediğini iyiyiden iyiye kapatır.

Sonuçta Fenerbahçe rakiplerinin puan kaybettiği haftada hem oyunu hem de elde ettiği farklı skorla aylar sonra taftatını evine mutlu gönderek büyük moral kazandı ve aylar sonra ilk defa liderlik koltuğuna oturdu.

YORUM YAZ