MENÜ

Gerçekten kaçamazsınız sayın Ali Koç!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe kadrosunun bir kalite sorunu var, bu tartışalamaz gerçek. Ama zaafın böylesi sarı lacivertli takımın Süper Lig'in 14. haftası geride kalırken küme düşmek bulunmasına gerekçe olamaz her halde.

Haberin Devamı

Daha önceki yazılarımda da altını çizdiğim gibi kadro kalitesi anlamında puan cetvelinde Fenerbahçe'nin üstünde kendisine yer bulan en az 10 takım var ki, kadro kalitesi olarak Fenerbahçe kadrosunun eline su dökemezler bile.

Geride kalan haftada Gazişehir Gaziantep'e kendi sahasında farklı mağlup olan Giresunspor da ne yazık ki, dün akşam kafa kafaya oynadı nitekim Fenerbahçe'yle, hem de Kadıköy'de.

Slimani 4 küsur milyon euro'ya oynuyor. Benzia da Alex'in veliahtı güya...Bay Comilli, hani siz Fenerbahçe'nin geçmişteki hayli maçını izlemiştiniz döne döne, bula bula Alex'in formasına Benzia'yı mı layık gördünüz? Yada gol atmak kabzı yaşayan Slimani dışında koca dünyada başka santrafor bulamadınız mı, yoksa "kıran" mı girdi günümüzde golcülere?

Mehmet Ekici'nin kalitesine, iyi niyet ve sorumluluk duygusuna şapka çıkarılır. Slimani'ye attırdığı gol bile tek başına onun kumaşını anlatmaya yetiyor her halde. Ancak yaşadığı uzun sakatlıklar ve maç eksiği pranga olmuş ayaklarına ve maalesef kalitesinin gereğini bir türlü sahaya yansıtamadı gurbetci futbolcu.

Haberin Devamı

Barış, Masum ve Yiğithan'a zaman ve anlayış lazım. Fakat İsamil Köybaşı'na artık en kısa zamanda bu formayı giyemeyeceği söylenmeli kanımca, kedisine teşekkür edilerek.

Reyes mi? Bu takımda ne işi ve yeri var anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Tıpkı sayın Comilli ve Erwin Koeman gibi yani.

Sayın Koç, unutnayın gerçekle eninde sonunda yüzleşmek zorundasınız, dilediğiniz kadar erteleyin, sonuç kaçınılmazdır, eninde sonunda kapınızı çalar gerçekler.

YORUM YAZ