MENÜ

Dağ fare doğurdu

Abone Ol Google News

İlk çeyrekte topa daha fazla sahip olan, daha istekli ve baskılı oynayan taraf Fenerbahçe'ydi. Ama Emre yeterince etkili olamadı, Tolga da öyle. Sayın Yanal ne hikmetse ( ki, mutlaka bizim bilmediğimiz veya göremediğimiz şeyler var) kanatlarda iki devşirme (Tolga ve Ozan Tufan'ı) oynatıyor. Oysa, Deniz Türüç ve Ferdi Kadıoğlu gibi kanat oynayacak 2 futbolcusu oturuyordu bu süre boyunca yedek kulübesinde Sayın Ersun Yanal'ın. Tabi, Dirar ve Isla da çok çekinceli oynayınca bu sürede Fenerbahçe maça istekli, baskılı oyunun karşılığı olan golü bulamadı ilk yarıda.

Haberin Devamı

Aslında Galatasaray cephesinde de korku iklimi hakim durumdaydı. Dolayısıyla neredeyse ilk yarıda topla en çok oynayan iki oyuncu kaleciler Altay ile Muslera oldular.

İkinci yarıda Isla'yı kenara Deniz Türüç'ü de oyuna alarak başladı Fenerbahçe. Ama korku dağları bekliyordu adeta iki taraf için de. Adeta golü yemeden maçı bitirsek de eve gitsek psikolojisi hakimdi teknik direktörler dahil tarafların her kesim ve aktörüne.

Yazık, gerçekten yazık. "Dünya Derbisi" dediğimiz maça bakın. Keçiboynuzu gibi. Yahu daha ligin altıncı haftasında futbolumuzun lokomotifi asırlık 2 kulübümüzü de psikolojinin bu kadar bozuk olanı kumanda ediyorsa marka değerini nasıl daha yükseklere çıkaracağız biz Süper Lig'in söyler misiniz Tanrı aşkına?

Haberin Devamı

Ve bir şey daha, lütfen ama lütfen futbola sevgi ve yeteneğe saygı duyan hiç kimse bundan böyle Alex de Souza ile Max Kruse'yi kıyaslamaya veya aynı klasta görmeye kalkışmasın, lütfen.

YORUM YAZ