MENÜ

Bu sene de yenemedi!

Abone Ol Google News

Galatasaray tarihinin en kötü Fenerbahçe'sini üstelik 90 dakikanın yarısından fazlasını 1 kişi eksik yakaladığı halde gene yenemedi Kadıköy'de. Aslında maç 11'11 devam ederken daha kötü olan taraf Fenerbahçe'ydi. Stres ve heyacan pranga oldu ayaklarında futbolculatın. Futbol oynamaya değilde top kaybı ve pas hatası yarışına çıkmışlardı sahaya sanki. Dolayısıyla sakin kalmayı becerebilen oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçemedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin mazareti var, çünkü bu sezon olup bitene kendileri de inanmakta zorlanıyorlar. Hem de yöneticisi, teknik heyeti ve futbolcusu dahil olmak üzere. Bu kadar kötü giderken bile sevdasından vazgeçmeyen taraftar hariç tabi. Gerçekten saygının büyüğünü hakediyorlar. Dün akşam da en önemli itici güç oldular takımları adına.

Doğrusu Ali Palabıyık maçın ağırlığı alltında ezildi resmen. Bana kalırsa Hasan Ali'nin kırmızısı ağır kaçtı. Son yıllarda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçların neredeyse tamamı kırmızı kartsız tamamlanamadı. Bir başka deyişle kırmızı kart bir ritun oldu iki ezeli rakibin karşılaşmallarında.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin golü öncesinde Sofiane Feghouli'ye yapılan ise tartışmasız şekilde faüldü.

Galatasaray'da fobi haline geldi artık Kadıköy'deki Fenerbahçe maçları. Dün akşamki maçın sonunda ezeli rakibini deplasmanda yenememesi 20 yıla ulaştı sarı kırmızılıların. Bana kalırsa Sayın Fatih Terim'in de bu konuda kendisini sorgulaması gerek. Dikkat ettim Henry Onyekuru'nun golünden sonra Fatih Terim de dahil maç bitmiş havasına yenik düştüler. Nitekim, Fenerbahçe'nin attığı golden hemen önce hem de üçüncü bölgede sorumsuzca gereksiz bir faül yaptı Onyekuru. Neden? Çünkü "Maç bitti" psikolojisine yenik düştüler.

Eksik kaldıktan sonra topu rakibe bıraktılar ama müthiş bir sorumluluk ve istekle oynadı sarı lacivertli futbolcular ve bu kadar kötü oldukları bir sezonda bile ezeli rakibine gene galibiyet sevinci yaşatmadılar.

YORUM YAZ