MENÜ

Bu hakemle ancak bu kadar!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe bu maçı 3 gün oynasa da bu hakemle kazanamazdı. Tıpkı 2006'da Selçuk Dereli'nin yönettiği Denizlispor ile Fenerbahçe'nin oynadığı maç gibi yani.

Haberin Devamı

Tamam, Fenerbahçe öyle ahım şahım oynamadı. Volkan Demirel, Jailson, Serdar Aziz ve nispeten Neustader dışında "Fenerbahçeli gibi" oynayan oyuncu varmıydı veya takım olarak kazanmayı haketti mi sarı lacivertliler? Haşa, kesinlikle hayır.

Ama bütün bunlar bile Hakem Alper Ulusoy'un tartışmasız şekilde maçın en kötüsü olduğunu ve hakemin resmen maçın içine ettiğini görmezden gelmemize gerekçe olamaz.

Sadece ilk yarıda bir elin 5 parmağı kadar faül yaptı Şamil ve Mensah. Ama sarı kart bile görmedi ikisi de. Hele 41'de Mehmet Ekici'ye Şamil'in yaptığına kart vermiyorsan ve ama Isla'ya o kartı veriyorsan kusura bskma ama hemen düdüğünü duvara asmalısın Sayın Ulusoy. Demek ki, kokartını boşuna almamışlar. Ancak garabette burada karşımıza çıkıyor, ey Mhk, FİFA kokartını aldığınız bir hakeme neden ikide bir kritik maçlarda görev veriyorsunuz, yada amacınız nedir, söyler misiniz?

Haberin Devamı

Tamam, Fenerbahçe maçı kazanacak denli oynamadı, ancak Alper Ulusoy dışında bir hakemle de en kötü ihtimalle 1 puanla dönerdi her halde Kayseri'den.

Hiç şüphe yok ki, maçın kaderini büyük oranda Alper Ulusoy'un berbat yönetimi belirledi. Fakat, Soldado'nun sorumsuzluğunun ve Ersun Yanal'ın gereken müdahaleleri doğru şekilde yapamamasının da maçın kaybedilmesinde önemli rol oynadığının altını çizmek zorundayım.

YORUM YAZ