MENÜ

Bireysel hatalar tavan yaptı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe dahil büyük takımlarımız milli maç aralarından sonraki dönüşlerinde sorun yaşıyorlar genelde. Ulusal takımlara fazla oyuncu göndermenin, bu aralarda tam kadro bir arada çalışamamanın faturası olsa gerek bu durum.

Haberin Devamı

Dün akşam da aynı fotoğraf vardı Alanya'da. Dolayısıyla sarı lacivertliler ligin geride kalan maçlarındaki o efektif oyununu oynayamadı ilk yarının büyük bölümünde. Hem Alanyaspor'un taktik disiplin sadakati ve pek aksamayan savunma anlayışı hem de Emre Belözoğlu'nun yokluğu sorun oldu Fenerbahçe için doğrusu.

Gustavo, Emre'yi arattı ve oyunun merkezinde gerekli organizasyonu yapadı Ersun Yanal'ın öğrencileri ve pozisyona girmekte çok zorlandılar uzun süre.

İlk yarının bitimine doğru atılan golde Rodriguz'in ısrarı kadar Kruse'nin pası da alkışlıktı. Alanyaspor'un ilk golünde Altay'ın topu sektirmesi hata tabi. Gol öncesinde Zanka'nın topu taca atmak yerine geri pas vermesi adla bir nüyük takım oyucuna yakışmayacak türdendi. Tıpkı Alanyaspor'un ikinci golünde Jailson'un aymazlığı gibi yani.

Haberin Devamı

Açıkçası Sayın Ersun Yanal'ın takım savunması ve defans bloğunu oluşturmak konularında çok ama çok ter dökmesi gerekecek sanırım. Zira bireysel hatadan tam 3 gol yiyeyemez yememeli büyük takımlar ve Fenerbahçe gibi bir takım da kalecisiyle bu kadar çok oynamamalı.

Gerçeği söylemek gerekirse Fenerbahçe maçı kazanacak bir oyun oynamadı dün akşam. Buna karşılık Alanyaspor karşılaşmanın genelinde ne yaptığını bilen taraftı.

YORUM YAZ