MENÜ

Bay Comolli biraz utan!

Abone Ol Google News

"Kaderin cilvesi" dedikleri şey başına geldi resmen sarı lacivertlilerin bu sezon. Fenerbahçe küme düşmek potasından kurtulmaya_ uzaklaşmaya, Kasımpaşa da liderliğe (yoksa şampiyonluğa mı desem) oynamak için çıkıyorlar Süper Lig'in 14. haftasındaki karşılaşmaya. İnanılması zor belki, ama gerçek bu işte.

Haberin Devamı

Dolayısıyla maçtan önce, yani karşılaşmanın skor ve sonucundan bağımsız olarak aklıma Sayın Comilli' ye şu soruları sormak geldi; siz Fenerbahçe'ye sportif direktör olarak geldiğinizde birileri size "Fenerbahçe sezonun ilk yarısında küme düşmek potasından kurtulmak için oynayacak" dese cevabınız ne olurdu veya bu soruyu soran kişinin ruhsal ve zihinsel sağlığı hakkında çoğumuz endişelenmez miydik?

O zaman size bir başka soruyu sormak zorundayım Sayın sportif direktör; sahi siz mi çok kötü bir mühendislik yaptınız, yani olabildiğince yetersizsiniz, yoksa (Galatsaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir'den vazgeçtim haydi) Fenerbahçe kadro kalitesi olarak Bursaspor, Ankaragücü, Kasımpaşa, Sivasspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Konyaspor, Göztepe ve Erzurumspor kadrolarından daha mı zaaflı ve yetersiz?

Haberin Devamı

İyi de her durumda oklar sizi göstermiyor mu? Fenerbahçe ligin 14. haftası oynanırken küme düşmek potasından kurtulmaya çalışıyor, Fenerbahçe'ye bunu yaşatmaya ve bu görüntüye rağmen o koltukta oturmaya ne hakkınız var veya hiç hicap duyup utanmıyor musunuz fotoğrafın böylesinden bayım?

Aslında Trezeguet şov yapmaya yeltenmek yerine takımının neferi olsa veya Özgür Çek panikleyip kendi ağlarına topu Fenerbahçe'nin ikinci golü olarak o topu yollamasa belki de ilk yarıda maç kopacaktı Mustafa Denizli'nin takımı adına.

Acıç ama gerçek şu; eğer dün akşam Akhisar, Malatyaspor'u yense Fenerbahçe şu anda küme düşmek potasında olacaktı ne yazık ki.

YORUM YAZ