MENÜ

Başka seçenek yok!

Abone Ol Google News

Peşinen söylemek isterim, Phillip Cocu şu ana kadar sınıfı geçmiş değil. Elindeki kadrodan gereken verimi aldığına veya o kadronun neyi yapıp yapamayacını doğru analiz ettiğine inanmıyorum kendi adıma. Tamam, düşlediği bir kadroyla işe koyulmadı. Takviyeler geçikmeli yapıldı, buna da tamam. Ama hiçte fena değildi kalitesi kendisine teslim edilen futbolcu gurubunun.

Haberin Devamı

Adını unttuklarım olabilir, ama bildiğim kadarıyla Hasan Ali, Şener, Mehmet Topal, Skritel, Neustadter, Slimani, Benzia, Eljif Elmas gibi futbolcular ülkelerinin milli takımlarına çağrıldılar.

Ayrıca gençlere önem verdiği kanısı yaygındı. E, hani nerede verilen önem? Barış aldığı sürenin hemen tamanında tad bıraktı damaklarda oyun anlayışı ve yaptıklarıyla. Ama yeterince forma şansı bulamıyor çocuk. Ozan Tufan neden atıl halde, eğer Sayın Cocu gençlere önem veriyorsa? Fazla kilolardan kurtulmak bu çağda sorun mu Tanrı aşkına?

Tamam, azl edilsincilerden değilim. Aksine gereken zaman ve sabrın Hollandalı teknik direktöre tanınması gerektiğini savunanlardanım. Zira adam ülkemizde 3 ayını daha doldurmadı. E, ama bu kadar zamanda salatalık bile yetişmiyor, bu da inkar edilemez bir gerçek.

Haberin Devamı

Ancak, ülkemize gelen yabancı futbolcu ve teknik direktörlerin Süper Ligi küçümsemeleri de kabak tadı verdi artık. Dolayısıyla, Sayın Cocu ya hakkı olan sabır ve zaman şart. Fakat hocanın da Fenerbahçe nin tarihi ve hedeflerine yakışan ciddiyetle oturup, danışıp bizim ligimizi, futbol ve takımlarımızı eni konu analiz etmesi, tanıması bir zorunluluktur kanımca.

YORUM YAZ