MENÜ

Avantajlı olmak iyidir!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe ilk yarısını iyi ama ikinci yarısını çoğunlukla geriye yaslanarak oynadığı maçı tek farkla da olsa galibiyetle bitirdi. Elbette bu tür iki ayaklı maçlarda tek farklı galibiyetle deplasmana gitmek handikap anlamına gelir. Ancak, iki ayaklı maçlarda gol yemeden kendi sahanızdaki maçı kazanmanız da öyle yada böyle avantaj demektir. Slimani nihayet rolünü, misyonunu hatırladı ve tam bir golcü vuruşuyla gerekli olan golü attı.

Haberin Devamı

Doğrusu Volkan varken Harun'la maça başlamak biraz sürprizdi. Tıpkı Valbuena'yla maça başlanması gibi yani.

Açıkçası, Harun hem kurtardığı penaltı, hem de maçın genelinde sergilediği perfornansla kendisine duyulan güveni fazlazıyla haketti.

Moses tam bir kalite. Fizik güç ve maç eksikliği zaafları konusunda zamanla biraz daha mesafe katederse Fenerbahçe'ye daha büyük katkılarda bulunacaktır.

Mehmet Topal ne yazık ki, deneyim ve kariyeriyle bağdaşmayacak amatörlükler yapıyor. Örnek mi? Yarattığı penaltı pozisyonu...

Elif Elmas'ın günlerce, aylarca gol vuruşu çalışması gerekir bence. Oyunun iki yönünü bu denli yararlı oynuyorsanız gol yapmak konusunda da kendinizi geliştirmek zorundadınız. Tabi, eğer üst düzey bir futbolcu olmak istiyorsanız,

Haberin Devamı

Sadık tam bir "Cengaver"di dün akşam. Açıkçası, Fenerbahçe dün akşam ikinci yarısını biraz fazla geriye yaslanarak gol yemeden maçı kazandıysa eğer bunda Harun başta olmak üzere savunma bloğunun önemli bir başarı ve katkısının rolü hayli büyüktür bence.

YORUM YAZ