MENÜ

1 puanı son anda kurtardı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe ilk 15 dakikada resmen mahkümları oynadı. Adeta santra çizgisini geçemedi. Ve yanılmıyorsam Trabzonspor sezonun en rahat maç başlangıcını oynadı dün akşam. Açıkçası bu fotoğrafın ortaya çıkmasında Ayev büyük rol oynadı yerlerde sürünen performansıyla.

Haberin Devamı

Peki, Sayın Ersun Yanal bu Ayev'de neden bu kadar ısrar ediyor, Ünal Karaman en önemli futbolcularından Onur Kıvrak ile Burak Yılmaz'ın üstünü çizerek Gencecik Abdülkadir Ömür ile Hüseyin Türkmen'e formayı veriryorken Ersun Yanal neden koca Fenerbahçe'nin altyapısına güvensizliği abartıp sarı lacivertli takımı Ayev gibi adı var cismi olmayan Ayev'e mahkum ediyor.

Gerçeği söylemek gerekirse Trabzonspor ilk yarının başındaki oyununu sonraki bölümlere taşısa rahatlıkla farklı bir galibiyetle ayrılırdı Şükrü Saraçoğlu'ndan. Ama nedense maçın başlarındaki istek ve oyunlarını devam ettirmedi bordo mavililer. Hele de rakip 1 kişi eksilmişken.

Fenerbahçeli futbolcuların istek ve çabalarını asla küçümseyemem. Ama Sayın Ersun Yanal'ın takımını maça iyi hazırlayamadığını, elindeki kadroyu iyi değerlendiremediğini, mevcut kadronun içinden alternatif oyuncu çıkaramadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Haberin Devamı

Sadık ikinci sarı karttan kırmızıyı gördü. Bana kalırsa birinci neyse de ikinci sarı bayağı ağırdı. Hoş, Sadık'ın eli rakibin boynuna değdi, ama bu temasın daha ağırlarına kartı bırak faül çalınmadığını da biliyoruz yıllardır.

Fenerbançe bu sezon gerçekten büyük bir düşkırıklığı yarattı. İşin garibi Sayın Yanal da bu düşkırıklığının üstüne tüy dikti. Çok konuştu, iddialı şeyler söyledi, ama performansı yerlerde süründü maalesef.

Dolayısıyla takımın ve hocanın kötü performansına rağmen hemen her maçta tribünleri dolduran taraftarı ne kadar övsek ve alkışlasak azdır her halde.

YORUM YAZ