MENÜ

Maçlar 1 saatte bitmiyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray koparttım bitti dediği maçta yine konsantrasyon eksikliği, yine disiplin kaybı sonucu ecel terleri döktü. 90 dakika genelinde oyunu kontrol etti, ama 3-0’ı bulunca bireysel hatalar yürekleri ağızlara getirdi. Sarı-Kırmızılılar maça rakip alanda baskı kurarak başladı. Karabük’ü presle sıkıştırdı, bunalttı. Kaptığı toplarla tehlike yarattı. İlk 45 dakikaya iki hata damgasını vurdu. Chedjou’nun yaptığı hatayı Ahmet İlhan değerlendiremedi. Aziz’in ikramını ise Yasin affetmedi. Muslera devre biterken gol olacak frikiğe adeta uzayıp da dur dedi.

Selçuk geminin kaptanı!

İkinci yarıda gelen iki golle fark artarken bazı oyuncular iş bitti varyete başladı sandı. Üst üste gelen iki golün şokunu Sneijder’in düzgün vuruşu çöpe attı. Sol kanat kusursuza yakın çalışırken, sağ aksadı. Ahmet İlhan, Sabri’nin bölgesinde çok rahat dolaştı. Umut sadece golde göründü. Bruma çevre kontrolünü geliştirmiş, iyi işler yaptı ama yorulunca oyundan düştü. Telles iştahlı ve yararlıydı. Hakan basit ama akıllı oynadı. Ters vuruş talihsizliğini kestiği kritik toplarla yendi. Yasin hücumda takımın motoru. Bugün Galatasaray Melo’yu aramıyorsa Hamit’in takıma ağırlığını koymasındandır. Selçuk geminin gerçek kaptanı. Maestro gibi takımı yönetti. Arzuluydu çok çalıştı, çok top kaptı ve çoğunu doğru kullandı.

Hamza hoca oyuncularını uyarmalı

Galatasaray maçı hak etti, puan kaptırsaydı yazık olurdu. Ancak kalan haftalarda maçın 90 dakika olduğunu unutmadan oynamak zorunda. Her takımın puana ihtiyacı var ve son ana kadar mücadele ediyor. Hamza hoca öğrencilerini ciddi uyarmalı. Dördüncü yıldız için bu şart. Unutmasınlar maçlar bir saatte bitmiyor.

YORUM YAZ