MENÜ

Birinin elleri, birinin ayakları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Biri olmaz yerlerden, olmaz pozisyonlardan goller, asistler üretiyor, diğeri olmaz zamanlarda, olmaz golleri çıkarıyor. Fenerbahçe, Alex’in ayakları ile Volkan’ın elleri üzerinde yükseliyor. Biri 2 gol attı, diğeri 4 gol çıkardı. Ve bir de Emre’nin inadı.

Başkent’teki ‘küçümseme faciası’ndan ciddi ders alınmış belli ki... Çünkü Fenerbahçe’yi maçlarca teğet geçen facia, ezeli rakibini ıskalamadı, sadece o kadar.

Kadıköy cephesinde şimdi de “kaçtabilmemkaç” tantanası aldı yürüdü ki; düşman bile bu kötülüğü yapmaz. Güzelliklerden bile ‘stres prangaları’ üretmek bu camianın en tehlikeli rakibi işte!

Rakip çok koşan Gençlerbirliği. Kaygan ve ağır zeminde, ayaklara bile hakim olmak zor. Müftüoğlu’nun bu maça verilmesi de bambaşka bir muamma! Örtülü bir ‘gayrinizami’ sinir harbi sanki... Bunlara bir de direklerin tavrını ekleyin. Şartlar da zemin kadar ağırdı yani. Buna rağmen kayıpsız yürümek büyük iş. Hamle zamanlamasındaki hatalar, rakibe ikinci hareket lüksü tanımak, ileride basamamak gibi defolar da halledilirse, spor programlarındaki, köşe yazılarındaki öfke katsayısı nerelere tırmanır bilemiyorum.
Dikkat; ittifak hortlayabilir!

YORUM YAZ