MENÜ

Rüzgar gibi

Abone Ol Google News

Ligin en çok koşan, en çok dar alanda oynayan iki takımının maçında Fenerbahçe, sprinter oyuncularının ve coşkuyla oynamasının karşılığını hemen aldı. Ve hemen söyleyeyim, ev sahibi çok haklı ve çok kolay bir 3 puan kazandı. Muriç’in direkten dönen şutu gollerin habercisi gibiydi. Rodrigues’in enfes golünü, Zanka’nın takipçilikten gelen sayısı izledi. Sağlam olduğu takdirde forması alınmaması gereken Serdar’ın, Altay’ı avlaması tribünlerde tedirginlik dahi yaratmadı. Skor dengedeyken birlikte çok iyi savunma yapan Konyaspor, geniş alanda yakalandığında savunmada error veriyor. Emre’yle başlayan kontratakta, topu taşıyan Ozan, Rodrigues’in pasında atağı enfes sonlandırınca maç sanki o an tamamlandı. Ersun hoca maç eksiği olan Moses’e fazla şans tanıdı. Örümcek ayak Luiz Gustavo’nun golü şans da olsa hakkı, boğa gibi güçlü santrfor Muriç’in golü harikaydı. Fenerbahçe’nin kötü oyuncusu yoktu, Konyaspor ise çok kolay dağıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kruse’nin alternatifi kim? Emre değil! 39 yaşındaki usta oyuncu belki sakatlığının da etkisi var ama 10 numara için yetersiz. Belki Zajc olur, Tolga bile olur. 10’un konsantrasyonu ağırlıklı olarak golde olmalı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Rodrigues. Önce Muriç’e gollük bir pas attı. Sonra enfes bir golle Konyaspor savunmasının kilidini açtı. Ozan’a attırdığı golle farkı artırdı. Galatasaray’a para kazandırmıştı. Şimdi Galatasaray onun gibi kanat oyuncusu arıyor. Soldan gidip topu içe çektiğinde çok etkili vuruyor.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin hücumdaki en verimli maçlarından birini oynaması. Rodrigues ve Moses’in gelişleri, hücum kalitesini yüzde 100 artırdı. Herkes gol atıyor.

Kısa mesaj

Hakem Ali Şansalan son iki maçında da maçın kaderine etki eden hatalar yaptı ve hiç dinlendirilmedi. Bu maçı ise harika yönetti. Oynattı, ucuz faul çalmadı. Yakmayın bu çocuğu MHK. Sindire sindire gelsin...

YORUM YAZ