MENÜ

Offfffff maçları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Orta sahadaki teknik futbolcularımız Emre, Nuri ve Mehmet Ekici ile topu da, oyunun kontrolünü de elimize geçirdik. İyi oynarken Caner’in pasında Mevlüt’le skor üstünlüğünü de yakaladık. Gol yememek lazımdı, başaramadık. Ömer Toprak’ın büyük hatasında Koman’ın vuruşunda topu ağlarımızdan çıkardık. Mehmet Ekinci ve Nuri savunmaya hiç yardım etmeyince, öndekiler top tutamayıp Tunay’la adeta 10 kişi oynarken, çıkarken kaptırılan toplarla ve bireysel hatalarla 2 kere daha avlandık.

Macarlar, oyunu rölantiye alınca pozisyonlar yakaladık. İtalyan hakem, Nuri çam gibi budandığında penaltı çalmayınca iyice umutsuzluğa kapıldık. Mevlüt kaçırdı. Farkı indiremeyince, rakibi panik havasına hiç sokamadık.

En nihayetinde sanırım artık play off değil, ‘offffff’ maçlarına kaldık.

Ancak, faturayı Avcı’ya çıkaranlar hem ayıp hem de vicdansızlık eder. Çünkü tüm futbol ailesi sınıfta kaldık.

Mesela, Volkan, Egemen, Emre ve Caner bir yana, Hamit, Ömer Toprak, Hasan Ali, Nuri, Mehmet, Tunay, Mevlüt diğer yana... Fark etmişsinizdir. İlk yazdıklarım eğitimlerini ülkemizde alanlar, sonra yazdıklarım altyapı eğitimlerini Avrupa’da tamamlayanlar. Türkiye’de yetişen oyuncuların gelişimine katkı sağlayanların ellerinden öperim de, yıllarca kulüplerin başkanlığını şişine şişine yapıp, kulüplerine ve milli takımlara oyuncu yetişmesini sağlayacak düzeni kuramayanlara, kurdurtmayanlara da selam yollarım. Güzel futbol oynatmaya çalışanlar kaybettiğinde idam sehpalarını kurup, anti futbol oynatanlar kazandığında kahraman ilan edenleri de ayrıca kınarım.
Silkinme zamanıdır...

YORUM YAZ