MENÜ

Kupa varsa Galatasaray

Abone Ol Google News

Küme düşen Akhisarspor kupayı kazanıp UEFA liginde elde edeceği 60 milyon lira için sahadaydı ve bu Akhisarspor için geleceğini kurtarma maçıydı. Bu gelir Akhisar’ın 1. Lig’den çok çile çekmeden dönmesini sağlardı. Lopes hatalı olduğunu düşündüğü penaltıdan sonra kendini atılmasaydı belki onlar kazanırdı. Fernando ve Donk’un olmayışı Galatasaray orta sahası yumuşatmıştı. Nagatomo yerine oynayan Linnes ise takımın en etkili oyuncusu olarak gözüktü. Diagne ve Feghouli’ye verdiği gollük paslara yazık oldu. Yaptırdığı penaltıya da... Diagne’nin Ndiaye’nin verdiği şahane pası kullanamaması da cabası... Ne zaman Fatih hoca Ndiaye’yi çıkarıp, Belhanda’yı öne attı Galatasaray’ın oyunu akıcılık kazandı. 1-1’den sonra da her şey Galatasaray için çok kolay oldu. Galatasaray finalleri iyi oynarsa zaten kazanıyor. Kötü oynarsa da kazanma oranları yüksek.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Penaltıcı kim? Galatasaray artık penaltıcısını kimi zaman itişip kakışarak, kimi zaman sahada tartışarak belirliyor sanki. Bu doğru değil.

Haberin Devamı

Maçın starı

Diagne... En iyi oynayan olduğundan değil. Kaçan penaltıda, tartışılan penaltıda, maçı bitiren golde hep o var. Oynadığı son 3 maçtan film çıkar.

Maçın olayı

Skor 1-0’ken Diagne’nin aldığı, skoru dengeleyen, öfkesini dizginleyemeyen Lopes’le Akhisar’ı bir kişi eksilten penaltı...

Kısa mesaj

Bu oyun ve tempo yukarı çıkmazsa ve gol pozisyonları böyle cömertçe harcanırsa, hafta sonu hüsran olabilir. Dikkat!

YORUM YAZ