MENÜ

Göztepe'ye Paşa darbesi

Abone Ol Google News

Hem Tamer Tuna hem Kemal Özdeş takımlarına oyunun iki yönünü de oynatmaya çalışan teknik adamlar. Bu yüzden maç gollü ve pozisyonlu, zevkli geçmeye adaydı. Hakem Ümit Öztürk’ün kritik pozisyonlarda tercih haklarını Kasımpaşa lehine kullanması Sarı- Kırmızılılar’ın konsantrasyonunu altüst ederken, devre arasında soğukkanlılığıyla tanıdığımız Kemal Özdeş’in kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesi enteresandı.

Haberin Devamı

Quaresma’yı atmadı!

Göztepe dengesini bozan ilk sıkıntıyı 10. dakikada yaşadı. Quaresma, Poko’nun dizinin üstüne düştü. Berbat bir pozisyondu. Göztepe’de orta sahanın en etkili oyuncusu, ‘savunma direnci’ Poko oyundan çıktı. Hakem konuşmayı sevmesem de bu maç hakemsiz zor anlatılır. 24’te Q7, Gassama’nın bileğine bastı, yaralayıcı bir fauldü, Ümit Öztürk sarı verdi. 27. dakika maçın kırılma anıydı, Serdar’ın kafa şutunu Fatih harika kurtardı, saniyeler sonra Hajradinovic mükemmel bir şutla Paşa’yı öne taşıdı: 0-1. 37’de Q7’nin nefis pasını Pektemek kullanamadı. 40’ta Fatih, Jerome’un şutunu kornere uzaklaştırdı. Göztepe şuursuz ataklarla aradığı golü, 45+3’te Berkan’ın kullandığı kornerde yakaladı. Prekazi’nin dediği gibi, “Topun canı vardı”, 3 kişinin içinden geçti ve skorda denge sağlandı: 1-1.

Haberin Devamı

Hem yaktı, hem kurtardı...

Beto’nun özgüveni pahalıya patladı, topu oyalayan ve ayağı kayınca geç kalan Beto, Aytaç’ın ayağına bastı. Penaltıyı Q7 tavana astı: 1-2. Öztürk golden sonra itirazlarını sürdüren sarı kartlı Beto’ya göz ucuyla bile bakmadı! 76’da Mustafa Pektemek’in golü maçı Göztepe adına adeta noktaladı: 1-3. Kalan dakikalarda Beto 2 mutlak gol kurtardı, ancak İlhan Depe’nin nefis pasında Yusuf’un güzel vuruşunda bir daha çaresiz kaldı: 1-4.

YORUM YAZ