MENÜ

Fırtına'nın adı Göztepe

Abone Ol Google News

İzmir’de fırtına alarmı verildi, yağmur stadı göle çevirdi, üstüne üstlük elektrikler gitti ama Göztepe fırtınasına hiçbir şey engel değildi. Jerome perdeyi açtı, Yasin 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Fişi Castro çekerken Konya’nın iki golü teselliden öteye gidemedi.

Haberin Devamı

Yasin Göztepe için çok önemli bir silah, özgüveni de yerinde ve fark yaratıyor. Jerome’nin attığı golün ortasını yapıp, Selim’in hatasında çok güzel bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirip devrenin en önemli futbolcusu oldu.

Göztepe 45 artı 1 ile 4 arasında yakaladığı 3 pozisyonda maçı bitirmediyse bunu Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri olan Serkan’ın harika kurtarışlarıyla açıklayabiliriz.

Göztepe defans dörtlüsü neredeyse hatasız oynadı, Gassama ve Traore hücuma sınırlı ve ancak doğru destekler verdi.

Göztepe defansının hatasız oynamasını sağlayan oyuncu da tartışmasız bir biçimde Alparslan’dı. Konya orta sahası ne zaman merkezden gelmeye çalışsa karşısında Alpaslan’ın ördüğü tek kişilik bir duvarla karşılaştı. Bir ön libero için harikulade bir performanstı.

Haberin Devamı

Serkan’a rağmen

Konyaspor’un ilk yarıda Yatabare ile yakaladığı tek pozisyonu var hepsi o kadar! Ne savunabildiler ne hücum edebildiler, bildiğimiz Konyaspor değildi. Biraz Ferhat, biraz Jevtovic ve tabii ki Serkan.

İkinci yarının hemen başında Selim-Hurtado değişikliği oyuna denge getirdi. Yatabare’nin attığı gol oyun üstünlüğünü Konyaspor’a geçirse de Castro’nun attığı gol Yeşil-Beyazlılar’ı gene düzenden çıkarttı.

En son 88’de Yasin’in frikiğini harika kurtaran Serkan eğer gününde olmasaydı tabelada Göztepe’nin karşısında altıdan fazla yazabilirdi.

YORUM YAZ