MENÜ

Dadaş Timsah'ı yaktı!

Abone Ol Google News

Lafın sonunu baştan söyleyelim. Kümede kalma yarışı fikstüre ve son hafta sonuçlarına bakınca Göztepe ve Erzurumspor arasında geçecek gibi... Son 3 haftada 7 puan alıp ümitlenen Erzurumspor karşısında Bursaspor topa sahip olan, deneyen taraftı. Ancak son 4 maçta yalnızca 1 gol atan Yeşil-Beyazlılar, şutların isabetsizliği, Yusuf’un savrukluğu ile oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne çeviremedi. Erzurum, Hamzaoğlu’nun hamleleri ile golü çok istediğini gösterdi. Eduok’un nefis şutuyla öne geçti, Oyak Renault altyapısındayken hayali Bursa’da oynamak olan Hakan Arslan’ın nefis golüyle de maçı bitirdi. Erzurumspor’un işi hala çok zor, Bursaspor’un ise Göztepe’yi yenmek şartıyla büyük bir futbol mucizesine ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Penaltı olmalıydı

Emrah’ın çevirdiği ve Ertuğrul’un elinden dönen top VAR hakemi Ali Palabıyık tarafından herhalde, ‘kol doğal konumunda’ denerek korner verildi. Oysa, Ali Palabıyık sahada, Cüneyt Çakır VAR’ın başında olsaydı Erzurumspor penaltı kullanırdı. Çünkü Ertuğrul’un sol eli ve kolu gösterdiği gibi vücuduna yapışık değildi.

Haberin Devamı

Aytaç ve Yusuf ayıp!

Maçın en çirkin olayı Aytaç ve Yusuf arasında yaşanan diyaloglardı. Aytaç uygun pozisyondaki Yusuf’a topu ilkpozisyonda atmadı, Yusuf aldığı topu kullanamadı, Aytaç el kol hareketleriyle bir şeyler söyledi. (Ne dediğini görmedik) Yusuf görüntüde iken yaklaşık 10 saniye bağırarak çok ağır küfürler etti. Cüneyt Çakır ve yardımcı hakemin duymamasına şaşırdım! Kırmızı kart olmalıydı. Anladım ki Aytaç ve Yusuf takım arkadaşı değil, sadece aynı takımda oynuyorlar. Aynı hedef için uğraşanlar birbirlerine bu denli ve rahat sövüyorsa orada teknik adamın başaracağı bir şey olamaz. Öyle takım olmaz!

YORUM YAZ