MENÜ

Çok kolay oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Le Guen’in hangi derde deva olduğunu anlamadığım 5’li savunması, bu dizilişle Galatasaray’ın orta sahada adeta bir fazla oyuncuyla oynaması, Bursa savunmasının baskıda toz şeker gibi dağılması favorinin kolayca kazanmasını sağladı.

İlk golde Gomis’in harika gol vuruşuna şapkamızı çıkartalım. Rodrigues’in pasını da alkışlayalım. Ekong baskıyı gördüğü anda taça vurmak yerine içe dönünce Belhanda topu çaldı, Ekong bu kez faul yapıp atıldı. Ertuğrul kötü bir pas aldı, tekte vurmak yerine garanti arayınca Gomis’e kaptırdı, 2. gol geldi ve maç aslında ilk devrede bitti.

Selçuk eski günlerine...

Belhanda çok iyi oynamasa da oynattı, Selçuk eski günlerine geliyor, özgüveni yüksek ve taraftar bağrına bastığı için rahat. Beklenen iki kişi var, biri sağlığına kavuşması beklenen Fernando, diğeri forma girmesi beklenen Feghouli. Çok bekletti.

Gecenin sorusu

Le Guen’in kariyerini tartışacak değiliz. 3’lü, 5’li savunma olmuyor! Battalla santrforun arkasında, merkezde oynamadığı zaman takıma katkısı çok sınırlı kalıyor. Defasta topla barışık tek adam yok.

Maçın starı

Terim geldikten sonra her maç maçın kaderine etki eden işler yapıyor. Sprinterliğine, pas ve şut kalitesini de ekledi. 1 gol 2 asist... Böyle devam etsin, Galatasaray’ın borcu bir 15-16 milyon düşer.

Maçın olayı

Gomis’in 20. golü Geçen hafta yüreklerimizi ağzına getiren, sevgi gösterilerinden sonra taraftarları Metin Oktay gibi selamlayan Gomis müsabakayı 20. golünü atarak bitirdi. Ödenen tüm parayı şimdiden helal ettirdi.

Kısa mesaj

2 topu direkten dönmesine rağmen, 5 farkla kazanan Galatasaray için “Harika oynadı” diyen yanıltır. Özellikle top rakipteyken yerleşim ve top kazanma konusunda bir gelişime ihtiyaç var.

YORUM YAZ