MENÜ

Çok değerli galibiyet

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın sakat ve cezalıları ve Terim’in kulübede olmayışı, 40 bin seyirciyle oynayacak Beşiktaş’ı favori kılıyordu ama kadrolara bakınca Beşiktaş’ın da Galatasaray’dan kalır yanı yoktu! Kadrosu eksik olan Beşiktaş genç Dorukhan ve Güven’in coşkusu, Pektemek’in çalışkanlığı, Ljajic’in ustalığıyla ilk yarıda oyunu domine eden taraftı. Ljajic en doğru pasları yapan, arkadaşlarına pas açıları yaratan gerçek bir 10 numara. Penaltıyı attıktan sonra, 27’de verdiği pası Güven içeri vurabilse maç o dakikada bitebilirdi. Onyekuru’nun Feghouli’ye vermediği pas Galatasaray’ı golden etti. Terim’in Muğdat hamlesi maçı getirecekti. Muğdat bir Ömer Bayram’a, bir de Feghouli’ye ‘al da at pası’ verdi, hovardaca harcandı. Galatasaray’da bir şutu direkten dönen Ozan her zamanki gibi ağabeylerinden öndeydi. Eren de arkadaşlarından bir adım geride! “Şefaatinden vazgeçtim, mezarımdan taş çalma yeter” derler ya, gol atması beklenen adam bir de penaltı yaptırdı! Bu arada, meydan kavgasına giren Donk, N’diaye ve Rodrigues, hakeme topu ona fırlatarak itiraz eden Serdar Aziz, bu mağlubiyette sahada mücadele edenlerden daha çok sorumlu!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Fernando ve Medel dünyanın en saçma sarı kartlarını gördükten bir dakika sonra 43’te Medel’in Selçuk’a yaptığı faul ikinci sarıydı. Çakır, “İlki ucuzdu” diye düşündü ki vermedi. Medel de, ucuz atlattı.

Maçın starı

Ljajic. Bir defa en azından maçı kazandıran penaltıda imzası var. Ömer Bayram ya da Feghouli birazcık becerikli olsaydı, maçın adamı şüphesiz ki Muğdat olacaktı.

Maçın olayı

Caner’in egoistliği. Atak 3’e 1. Vagner Love bomboş topla kaleye girecek. Caner pas vermek yerine vuruyor gol kaçıyor. Bir dakika sonra Maicon golü yapsa tarihin en acı dersini alacaktı.

Kısa mesaj

Devam gençler. Galatasaray’da Ozan, Beşiktaş’ta Güven ve Dorukhan çok seyredeceğimiz isimler. Böyle tansiyonu yüksek maçları oynaya oynaya gelişecekler. Futbolumuzu için ümitleniyorum.

YORUM YAZ