MENÜ

Aragones kaybettirdi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu Aragones’e tahammül etmek ne güç. Çakır tartışmalı bir kararla rakibi eksik bırakmış, rüzgar arkada, önde oynanacak bir 45 dakika...
Öncesinde, Fenerbahçe bir şey oynamıyor. Önceki haftaların hakem mağduru Belediye ofsayt bir golle öne geçiyor. Ancak ikiyi aramak yerine geriye yaslanıyor. Gergin ve rüzgara karşı oynayan Fenerbahçe, Alex’in bir serbest vuruşunda direğe takılıyor, Deivid’in şutunda da Mehmet Ali’ye... Çakır’ın kolay bir sarı gösterdiği Mahmut, Çakır’ın avantaj oynattığı ve Guiza’nın auta vurduğu pozisyonun hemen ardından vazgeçip, kırmızıyı kullanması ile soyunma odasına gönderilince Fenerbahçe gökte aradığını yerde buluyor.
Sonrasında, İspanya ile Avrupa şampiyonluğu kazanmış (onun kazandırdığından şüpheye artık düştüm) tecrübeli teknik adam çift santrforla oynamak varken Guiza’yı kenara alıp, bu kez Semih’i yalnızlığa mahkum ediyor. Yetmiyor sağdan Gökhan, soldan Roberto Carlos’a birinci sınıf paslar atabilecek, duran topları kullanabilecek Alex’i çıkarıyor. Fenerbahçe taraftarları da heyecanla takımının gol yapmasını, yani mucize bekliyor!
Belediye’dekiler beklemiyor. İbrahim Akın’la dişini gösteren ama Volkan’ı geçemeyen evsahibi, ofsaytla başlayan ikinci atağında Tjikuzu ile ikinciyi buluyor. 45 dakika bir kişi eksik ve rüzgara karşı oynayan takımın kalecisi Mehmet Ali’ye ancak Volkan kadar şut geliyor.
Galatasaray ve Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada büyük bir fırsattı Belediye maçı Fenerbahçeliler için. Ancak sakınan göze çöp batıyor. Bu iklimde polemiksiz ve keyifli futbol maçı izlemek de mümkün olmuyor.
Önce Yıldırım Demirören basın toplantısı düzenleyip 20 yıllık şikayetini bildiriyor... Maçtan önce de Galatasaray... Kimbilir belki bugün de Sarı Lacivertliler bir basın bülteni yayınlar!
Sözün özü, Olimpiyat Stadı’ndaki maçı Belediyespor’la birlikte Trabzonspor ve Sivasspor kazandı, Aragones kaybetti!
Cüneyt Çakır da maalesef iyi değildi...
Bizim Avrupa şampiyonumuz Abdullah Avcı, İspanyollar’ın şampiyonunu mat etti. Futbol bir karakter oyunudur, isim değil. Karakterli oynayanlar kazandı.

YORUM YAZ