MENÜ

Akigo'nun direnişi

Abone Ol Google News

Parça parça da olsa maçın büyük kısmında oyunun hakimi olan Göztepe galibiyetin şehvetine kendini fazla kaptırdığı için beraberlikten de oldu. Risk alması gereken Akhisarspor’du, riski Göztepe aldı cezayı Akhisar kesti! Göztepe taraftarının müthiş itici gücü ile maça harika başladı. Sağdan geldiler, soldan geldiler, ortadan geldiler. Rakibi kalelerine hiç yaklaştırmadan çok sayıda pozisyon yakaladılar. Başta Borges, Poko ve Castro ortada Akhisar’a nefes dahi aldırmadılar. Göztepe’nin nasıl can havliyle oynadığı Akhisar’ın ilk yakaladığı pozisyonda bir daha anlaşıldı. Aykut’un gollük şutunda Castro ve Poko can havliyle atladı.

Haberin Devamı

Göztepe’nin forveti olsa!

Yasin’in solda, Halil’in sağdaki etkili oyunu, aynı etkideki bir santrforla gol getirebilirdi, ancak Jerome berbat bir günündeydi! Harika oynayan Lukac’a, önce stoper Cocalic ve Kadir, sonra ortada Rotman, önde Manu katkı verdi. Tamer Tuna Ghilas’ı alınca, “Gol bulabilir” diye düşündük ki; Yasin’in kendisini Lukac’la karşı karşıya bırakacak pasını ayağının altından kaçırdı. Lukac, ikinci devrede de Agbenyenu ve Castro’nun vuruşlarını kurtararak maçın adamı oldu. 63’te Bokila’nın kaçırdığı fırsatta saç baş yolan Akhisarspor, 88’de bayramı yaşadı.

Haberin Devamı

Manu’yu kovalarsan...

Manu topla koşmaya başladı, Titi de onunla koşmaya çalıştı! Manu vitesi 5’e attı ve yalnız kaldı, pasında Cem Kavçak’ın oyuna aldığı Barbosa golüyle takımına yaşam verdi, Göztepe’yi ateş hattında bıraktı. Bu 3 puan Akhisar için 3’ten çok daha fazlası, giden 1 puan ise en az 3 puan kadar anlamlı. Çok arayacaklar.

YORUM YAZ