MENÜ

Bu oyun yetmez

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gerçi değişen bir şey olmayacak çünkü Galatasaray yense de, berabere de kalsa şampiyon olmak için Saracoğlu’ndan puanla çıkmak zorunda...

Cenk çok önemli kurtarışlar yaparak Galatasaray’ın 3 puan almasını engelleyen baş aktörlerden biri olsa da Galatasaray’ın ulaştığı iki golün de Beşiktaş’lı Cenk ve Almeida’nın büyük hatalarından olduğunun altını çizmek gerek.

Galatasaray, Fenerbahçe maçından bu yana çok da iyi oynamıyor. Hem Trabzonspor, hem de Beşiktaş maçının ikinci yarılarında Sarı-Kırmızılılar oyundan düştü. Sezonun en önemli çıkışını yapan oyuncularından Hakan Balta, 2 maçtır kanadını savunamıyor, kademeler hep gecikiyor. Galatasaray pozisyon üretmekte sıkıntı çekerken, defansında da pozisyon veriyor.

Terim’in, Necati yerine şans verdiği Baros yine çok etkisizdi. Beşiktaş çift santrfora döndükten sonra Semih ve Ujfalujsi de bocaladılar. Galatasaraylı futbolcular çoğunlukla Selçuk etkisiyle kötü oynarken de gol ve pozisyon veriyorlar, ancak son paslardaki zamanlama hatalarından çok sayıda pozisyonu çöpe atıyorlar.

Beşiktaş ise ne karakterli ve kaliteli bir takım olduğunu bir daha gösterdi. Tayfur hocanın yaptığı değişiklik maçın skoruna direkt etki ettiğinden, Havutçu da alkışı hak etti. Süper Final’de kendi evinde 3 maçta 7 puan kaybederek Fenerbahçe’yi havaya sokan Galatasaraylı futbolcular, Saracoğlu Stadı’nda gerçek bir final maçına çıkacaklar. Bu oyun yetmez...

YORUM YAZ