MENÜ

Sadık'ın hikayesini oku Recep!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu, şu sıralar altyapısından yetiştiği Denizlispor'da forma giyen Recep Niyaz, İHA'ya verdiği özel röportajda "Bana şans verilmedi. En iyi olduğum dönemde takımda bir yere monte edilebilirdim ama kiralık gönderildim. İsmim de erken duyuldu. İnsanlar beni değil, Sadık gibi iyi örnekleri göstermeli" demiş.

Haberin Devamı

Buna ne söylenir bilemiyorum. Recep'in röportajında bir çok hatalı yorum var. Yanlış düşünüyor. Çok şanssızmış gibi anlatıyor. İsmi erken duyulmuş! Kötü mü bu şimdi? Herkese göre değişir tabii.

Alex'in yerine mi oynayacaktın?

Fenerbahçe'ye gelmişsin, Aykut hocan öyle ya da böyle, az ya da çok sana şans vermiş. Alex'in yerine mi oynaycaktın? Ya da Ersun hoca döneminde Sow, Kuyt Webo, Emenike varken sen mi ilk 11'e girecektin?

Herkes arkanızdaydı

Kupa maçlarının çoğunda insanlar sen ve arkadaşlarından bir şeyler bekledi. Oyunu kazandıran goller ya da asistler değil. Geleceğe dair bir umut... "Bu çocuk da olacak galiba" demek istediler.

"Yeni Messi" demediler mi sana? Dediler. Gençtin evet, ama çocuk da değildin. Zordu evet, ama Fenerbahçe'de şans istiyorsan tabii ki zor olacak. Fenerbahçe'de antrenmana bile çıkmak şanstır. "Şans verilmedi" demek büyük yanlıştır.

Haberin Devamı

Genç oyuncuların en büyük problemi sürekli mağdur edebiyatı yapmaları.

İstanbul sana şans verdi Recep. Bu kez de sen geri al o şansı bakalım. Bir de Sadık'ın hikayesini oku. Ne zorluklarla başa çıktığına ve buralara geldiğine bak...

YORUM YAZ