MENÜ

Kartal evinde bambaşka

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi Play-Off turunda Partizan’la deplasmanda oynadığı ilk maçla dün akşam Vodafone Park’taki rövanş arasında büyük fark vardı. Bunun da temel etkeni tabii ki tribünleri tıklım tıklım dolduran binlerce taraftardı.

Haberin Devamı

Yoğun uğultudan dolayı zaman zaman basın tribününde benim bile kulaklarımı kapatmam gerekti. Büyük destek, farklı zaferi getirdi.

Pepe-Quaresma uyumu, 2 golde kendisini gösterdi. Kaptan Oğuzhan Özyakup da başarılı pas organizasyonu sonrası yaptığı şık vuruşla kendisinden beklenen bir görüntü ortaya koydu.

Havada pitbull var!

Maçın ilk anından oyundan alındığı 77 dakikaya kadar Medel, hayranlık yaratacak bir performans ortaya koydu. 1,71 boyuyla rakibe hava topu vermedi. Bire birde rakiplerine adeta nefes aldırmadı. Takımın bankosu olduğunu bir kez daha ispat etti.

Oyun genelinde iştahlı bir görüntü sergileyen Kartal, izleyenlere, ‘İşte Beşiktaş bu’ dedirtti.

Gecenin sorusu

Oğuzhan Özyakup güzel bir pas organizasyonu sonrası şık bir gol attı. Ama taraftara yaptığı gol sevinci hoş değildi. Islıkladığı gibi alkışlayan da aynı taraftar değil mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Pepe dün akşam kendini aşıp 2 gol atsa da maçın adamı kesinlikle Medel’di. Lakabına uygun şekilde Pitbull gibi mücadele etti.

Maçın olayı

İlk yarıda oyun kilitlenip karşılıklı etkisiz ataklar şeklinde devam ederken Pepe sahneye çıktı. 36’daki golü, Partizan’ın kilidini açtı, ardından şov başladı.

Kısa mesaj

Beşiktaş, dün akşam Partizan’ı farklı mağlup etse de 10 numara eksiğini yine hissetti. UEFA Avrupa Ligi’nde hedef Bakü’yse yeni 10 numara şart.

YORUM YAZ