MENÜ

Rakip Zalgiris!

Abone Ol Google News

Euroleague’de son haftaya girilirken, kalan 3 bilete 6 talip var. 64 farklı senaryo sonunda, en çok şansı olan takımlar Baskonia, Panathinaikos, Milano ve Zalgiris. Matematiksel olarak bu 4 takım arasında 8. sırada yer alıp Fenerbahçe Beko’nun’nun rakibi olma ihtimali en yüksek takımlar ise Milano ile Zalgiris Kaunas...

Haberin Devamı

THY Euroleague’de dananın kuyruğu kopuyor. Bugün ve yarın oynanacak olan 30. hafta maçları sonunda Play-Off biletini alan son 3 takım belli olacak.

Normal sezonu 4. sırada bitirmeyi daha önce garantileyen Anadolu Efes, play-off’ta 5. sırada yer alması kesinleşen İspanya temsilcisi Barcelona Lassa ile eşleşti.

Büyük bir başarı elde ederek normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe Beko ise play-off’a 8. sıradan girecek ekiple mücadele edecek.

Play-off’un son 3 bileti için 6 takım mücadele verecek. Baskonia, Panathinaikos, Zalgiris, AX Armani Exchange Olimpia Milano, Maccabi FOX ve Olympiakos, play-off’a kalmaya çalışacak.

Toplam 64 olasılık var ve Baskonia ile Panathinaikos kazanırlarsa hedefe ulaşacaklar. Diğer olasılıklar ise çok karışık. 3’lü hatta 4’lü averaj ihtimalleri bile var. Ama son hafta Zalgiris’in kazanacağını düşünüyorum. Bu gerçekleşirse Litvanya ekibi yüzde 90 sekizinci olacak ve Fenerbahçe Ülker’in rakibi olacak. Eğer Real Madrid kazanırsa, bu kez büyük olasılıkla Baskonia’nın 8. olacağını tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Tabii kağıt üzerinde 64 olasılık var. Son düdük çalmadan hiç birşey belli olmayacak. Matematiksel olarak Milano en şanslılardan biri ama İstanbul’da Anadolu Efes’i yenebileceklerini sanmıyorum.

YORUM YAZ